Forum » Omrežja in internet » Brezžični mrežni vmesnik (CardBus) z zunanjo anteno
Brezžični mrežni vmesnik (CardBus) z zunanjo anteno
Mitch ::
Prosim, če mi svetujete kakšno brezžično mrežno kartico v obliki PC Card (CardBus) z možnostjo priključitve zunanje antene in anteno, ki bi čim bolj ojačila signal. Zanima me tudi, če zunanja antena veliko izboljša signal glede na notranjo anteno? Zdaj imam CardBus Level1 WPC 0500 MIMO in sem razočaran glede sprejemnega signala, ki ni nič boljši od integriranega brezžičnega vmesnika...
enxtip ::
Z zunanjo anteno ne boš prav nič več dosegel, saj se v zaprtih prostorih ne obnesejo najbolje.
Poizkusi z kakšno pcmcia kartico le da ima izhod za anteno (npr. Senao NET-EL-2511CDEXTM) ter priključi gor kakšno dipol 9db. Omenjena kartica ima celo 2 izhoda za anteno, tako da ni problem pri sprejemu.
Poizkusi z kakšno pcmcia kartico le da ima izhod za anteno (npr. Senao NET-EL-2511CDEXTM) ter priključi gor kakšno dipol 9db. Omenjena kartica ima celo 2 izhoda za anteno, tako da ni problem pri sprejemu.
enxtip ::
Dvomim da boš našel cardbus z možnostjo priključitve antene. K večjemu boš potreboval usb wifi ključ z anteno, katero zamenjaš z močnejšo zunanjo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV kartica - ni zvoka...Oddelek: Zvok in slika | 1052 (988) | gericom01 |
» | TV tuner na USB - prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1721 (1445) | b0B3k |
» | Ali se da prenosniku zamenjat procesor???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1390 (1160) | bf4ed |
» | Video card does not have an interrupt assignedOddelek: Pomoč in nasveti | 1095 (983) | SisQ |
» | Kako spremeniti IRQ za razne kartice v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1930 (1580) | AngelOfDeath |