Forum » Zvok in slika » avto radio in SD kartica
avto radio in SD kartica
mihas ::
zdravo,
kupujem nov avto radio, pa me zanima če ima kdo kake izkušnje z avto radii, ki podpirajo sd kartice. model ki me zanima je scott drx 620. zanima me samo, če radio podpira tudi sd kartice velikosti 16 gb ali vsaj 8 gb. hvala za pomoč.
lp, Miha
kupujem nov avto radio, pa me zanima če ima kdo kake izkušnje z avto radii, ki podpirajo sd kartice. model ki me zanima je scott drx 620. zanima me samo, če radio podpira tudi sd kartice velikosti 16 gb ali vsaj 8 gb. hvala za pomoč.
lp, Miha
NO RETREAT NO SURRENDER
- spremenil: podtalje ()
piek ::
Jaz imam Blaupunkta, ki bere tudi SD kartice, ampak ker je njegova zasnova ze starejsa, bere le starejse SD-jke, torej tiste z nekako do 1 GB kapacitete, novejsih SDHC pac ne. Poglej, ce pri tem Scottu pise kje podpora za SDHC, sicer lahko pozabis na velike kartice ...
---
Finish it off if you started it!
---
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 37538 (12594) | LuIK |
» | Nakup AvtoradiaOddelek: Zvok in slika | 3417 (1079) | Twixz |
» | Kateri avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12751 (7949) | undertacker |
» | Avtoradio z USB portom in iPod shuffleOddelek: Na cesti | 2478 (1196) | beta1 |
» | Dlančnik namesto avtoradia???Oddelek: Zvok in slika | 2169 (1792) | krneki0001 |