» »

RE: monitor???

RE: monitor???

darky ::

Fantje...men se je monitor totalno skuru...cel vezje je sel v k****...:( prosil bi vas ce mi lahko kdo najde monitor za prodat..
19 ali 21 inch-en zaslon, ni nujno, da je flat screen lahko pa seveda...:)) pa kaksna spodobna firma kot liyama, sony....
v kranju ponujajo liyama 19 za 70.000 sit...tako da drazje ne kupim ;))
HVALA:)

msmiha ::

Pol ga pa meni daj če ti ga je res tako skurilo:D
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

žvau ::

Jaz ti lahko prodam nov monitor za manj kot 70.000 sit (flat ali ne). Če se še zanimaš mi pošlji mail nazajcek.dolgouscek@email.si

Lime ::

V Comtronu imaš LG 99G 19'' za 64.900 SIT

Gh0st ::

Ey folk neki vam puvem:
NE KUPOVAT KOREJSKO SRANJE ALA LG !!!;( :(
Jest sm kupu 17" LG Flat monitor pred 4-imi leti in zadeva mi je že tretjič zatajila. Prve dve napake sta ble v RGB modulu (nabijanje vijolčne barve), zdej se mi je pa en modul za napajanje skuru.

Pol mi pa na servisu rečejo, da je to sicer zelo dober monitor samo sempač mel smolo. MY ASS SMOLO!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

GHOST: potem mi prosim samo povej katere firme mi priporocas ? Take, ki niso zahtevne glede na ceno in da so monitorji taki, da se jim lahko rece monitorji ;>

LP, pa vnaprej hvala za odgovor.

Ikarus ::

dark

Iiyama, Samsung, Viewsonic - Sony, Philips, Hitachi so že dražji.

Tomov test 12ih CRT monitorjev.

Viewsonic niso prav dobri.

Odlični, ampak res odlični so EIZO. Ta monitor bi imel takoj, samo dragi so pa ful preveč. so pa res ODLIČNI.

IIyama, sony, so tud zlo ql, baje pa da je Samsung tud dost uredu v razmerji cena/kvaliteta...

Nokia in SGI pa imata odlične LCD monitorje. Ampak tudi zelo drage...:'(

thanx vsem

Tudi Iiyama in Sony se kvarijo. Na današnjem svetovnem trgu je zelo malo proizvajalcev, ki so še nagnjeni k kvaliteti. KVANTITETA in NIZKE CENE so sveta vladar!
Če imaš srečo ti lahko monitor dela tudi več kot 10 let, pa če je Eizo, Nokia, Sony, LG ali no name. Tudi Sony, Iiyama... se delajo na vzhodu.

LunKi ::

Ja tko je sony je res za en crap firma, kaj čm rečt. Mel sm dva njihova monitorja 15" in 17" in mata ubadva samo 5 letno dobo pol pa začne jebat pa svašta tko da ni vredn dnarja.

Ghost : Men se zdi da je LG italjanska firma oz. združek bivših firm, ki so se rešile s povezavo? Men se zdi da evropske sam nism sure!?!

Aja SAMSUNG kraljuje in tud še bo...Noumero 1 na sveto če ste opazl!! Sony pa philips pa te se spoh niso uvrstil:D

LunkKi:

LG je zdej kao novo ime za GOLDSTAR. Upam da vam je kej bl jasn. Goldstar je pa res ena crap firma...
Nevem kako je z lastništvom, ampak kolikor jaz vem je LG korejska firma, mogoče se pa motim...
Sestavljajo jih pa, seveda kot vse druge, na Kitajskem, Hong Kongu in Tajskem....pa še kje...

Sicer je pa tkole:
Osrednjo elektroniko in katodne cevi izdelujejo samo 3 firme na svetu. Matsushita, Sony in Nokia se mi zdi. Tako da je tehnologija več ali manj ista, odvisno je le, s kakšno vnemo in natančnostjo je vse skupaj "sešraufano" skupaj...

kuglvinkl ::

Nokia nič več, ker so prodali vse razen telekomunikacij. Je pa v mojem Samsungu Diamondova cev. Tako da, so trije.

Kupi samsunga verjetno najboljši cost/benefit. I kaj, če bi imel love do krova, bi ziher zdaj gledal v Eizo CRT. Al pa v IBM Veliko Berto...
Your focus determines your reallity

LG je korejska firma in tam se tudi sestavljajo. Imajo pa tudi svojo katodno cev - Flatron. LG je prvi pogruntal Flat tehnologijo.

the_unborn ::

Heh, jst mam pa monitor Belinea 19 incn, sm ga kupu pr jerovsku pred leti za 70k ko je bil nek popust pa sem cist zadovoljen z njim, ni flat, laufa pa 100hz pr 1024x768.
Ucasih je tudi crap roba u redu.

Lucio ::

Poznam veliko ljudi ki imajo LG monitorje in morem rečt da še nobeden ni imel kaj za povedat proti. Seveda je potrebno kupit boljši model, vendar to je pri vseh firmah enako.

Drugače pa imam jaz LG LCD FLATRON 577LH in morem povedat da mi služi brezhibno že eno leto.

Za mene so to eni izmed najboljših izbir CENA/KVALITETA.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater CRT monitor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
676153 (5061) Tilen
»

!7" monitorji

Oddelek: Kaj kupiti
261411 (1116) ringalori
»