Forum » Pomoč in nasveti » Setup is starting Windows zamrzne
Setup is starting Windows zamrzne
Grey ::
Živjo,
med namestitvijo Windows XP se stvar ustavi na tistem modrem zaslonu, kjer piše Setup is starting Windows. Zdajle čakam že skoraj 30 minut in nič od njega. Poskusil sem tudi s tisto foro F5 in izbral i486, ampak tudi ne prime. Sedaj sem probal še z najnovejšim BIOS, ampak tudi ne gre. Zamenjal sem palčki RAMa...tudi ne gre. Počasi me ima, da bi kišto zabrisal skozi okno, saj se že 4 ure zafrkavam s tem. Kak nasvet?
Sistem:
LC5550 550W
M4N78
Phenom II X3 720
OCZ 1GB DDRII RAM x2
HD4890
WD 640GB AAKS S-Ata
med namestitvijo Windows XP se stvar ustavi na tistem modrem zaslonu, kjer piše Setup is starting Windows. Zdajle čakam že skoraj 30 minut in nič od njega. Poskusil sem tudi s tisto foro F5 in izbral i486, ampak tudi ne prime. Sedaj sem probal še z najnovejšim BIOS, ampak tudi ne gre. Zamenjal sem palčki RAMa...tudi ne gre. Počasi me ima, da bi kišto zabrisal skozi okno, saj se že 4 ure zafrkavam s tem. Kak nasvet?
Sistem:
LC5550 550W
M4N78
Phenom II X3 720
OCZ 1GB DDRII RAM x2
HD4890
WD 640GB AAKS S-Ata
ta_ki_tke ::
Če je v računalniku kakšen defekten disk, se lahko postopek zavleče v hindujsko pojmovanje časa, 30 minut je malenkost, če je disk velik.
Grey ::
Problem rešen:
Klasičen primer PEBKAC-a...namreč uporabljal sem USB Hub za periferijo in le teh inštalacije očitno ne prebavljajo. Lesson learned...
Vseeno hvala za nasvete.
Klasičen primer PEBKAC-a...namreč uporabljal sem USB Hub za periferijo in le teh inštalacije očitno ne prebavljajo. Lesson learned...
Vseeno hvala za nasvete.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Začel se je triletni program Windows 7 Extended Security UpdateOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11922 (10312) | LeQuack |
» | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3695 (2588) | klekej |
» | crucial m4 128 (kao) crknjotOddelek: Pomoč in nasveti | 3729 (3185) | PINki |
» | Tek, kondicija (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16652 (5747) | amigo_no1 |
» | Skok v vodo (ki ima 5 stopinj) napotki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12470 (8658) | PINki |