» »

Nokia N85

Nokia N85

jnce ::

Zanima me vaše mnenje o tem telefonu. Če ga kdo ima, naj mi prosim pove kako je z njim zadovoljen.
Zanima me tudi primerjava z 5800 XM:
Kateri je bolj odziven/stabilen?
Kateri ima boljšo baterijo?
Kateri je bolj kvalitetno izdelan?
Kateri je bolj hiter?

HVALA
  • spremenil: jnce ()

GSMovc ::

Meni osebno je boljši n85, ne maram touch screena, ni istiga feedbacka kot pri navadnih tipkah.
kamero ima n85 boljšo.
baterije ima 5800 malo boljšo samo ima pa tudi večji zaslon, tako da načeloma bi morala zdržati pri obeh približno enako.
kvaliteta izdelave je približno ista, pri nokiah so najboljše kvalitete Eserija.
Kar se pa hitrosti tiče, je pa pri symbianih in pri večjih spominskih karticah bolj počasna.

amacar ::

Morm priznat, da ima Nokia 5800Xm dober zaslon in dobiš pri tipkanju odličen feedback. Kamera res ni neki biser. (a za mene ko je skor ne uporabljam je super). Baterija zdrži men 2 dni, s tem da mi v šoli sošolci igerce skos nabijajo, pa tud filme gledam med poukom. kvaliteta izdelave je bolj tak-tak. Tu pa tam malo škriplje, če preveč stisneš. Hitrost je zadovoljiva (omnio da v koš kdaj češ), mam pa 8 gb kartico in velik naloženih aplikacij in iger in še 2 gb fraj, pa mi telefon ne dela veliko počasneje

Je pa res, da je name vplival touch screen, saj sem ga preprosto želel imeti.

jnce ::

Je kdo na tem forumu, ki si lasti N85 ?

hvala, amacar

KandazaR ::

Je kdo na tem forumu, ki si lasti N85 ?

Ja. Je vredu telefon. Ima vse kar rabim, dobro kamero (občasno pride prav). Edina slabot no če lahko temu rečem je da je obvezno kupiti folijo za čez zaslon ker se drugače plastika hitro obdrgne.
Lej telefona sta oba dobra. Bistvo je samo da se moraš odločit al rabš touch screen ali maš raje navadne tipke.

GSMovc ::

Nokie 5800 majo ful pocen na http://www.gsm-servis.com/si/
Jst osebno nism najdu cenej.
Edino cenej je z naročnino, samo se morš pa vezat za 24mescev, kar pa men osebno ni kul.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4043367034 (6796) hoodaudrey
»

Samsung SGH-i900 Omina ali Nokia N85 ?

Oddelek: Kaj kupiti
293055 (1484) zigaorama
»

kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )

19233844 (23517) LuGi
»

LG Arena vs. Nokia 5800 XM

161820 (1027) LG rulezzz
»

Kaj kupiti => Do 200€

422729 (2241) darkolord

Več podobnih tem