Forum » Pomoč in nasveti » Težava z prenosnikom
Težava z prenosnikom
LeXani ::
Imam težave z neko napako ki je nikakor ne morem odpraviti. In sicer gre za prenosnik...
deluje normalno, temperature so ok.. Problem nastane ko po določenem času (cca pol ure) vrže blue screen z neko napako, ampak hitro zgine saj se vnovično zagoni, tako da iz tistega ni mogoče razbrati napake.
Ko se vnovično zagoni, zadeva zastane : Windows could not start because the following file is missing or corupt: windows/system32/config/system. Ponuja možnost repair, po ponovnem zagonu normalno pride not. Napiše da se je po resni napaki obnovil (poročilo o napaki: Temp/WER5705.dir00/Mini061709-03.dmp ter Temp/WER5705.dir00/sysdata.xml)
Nesel sem ga tudi na servis, kjer so posodobil bios, ampak je še zmer enaka težava.
Hvala za pomoč.
deluje normalno, temperature so ok.. Problem nastane ko po določenem času (cca pol ure) vrže blue screen z neko napako, ampak hitro zgine saj se vnovično zagoni, tako da iz tistega ni mogoče razbrati napake.
Ko se vnovično zagoni, zadeva zastane : Windows could not start because the following file is missing or corupt: windows/system32/config/system. Ponuja možnost repair, po ponovnem zagonu normalno pride not. Napiše da se je po resni napaki obnovil (poročilo o napaki: Temp/WER5705.dir00/Mini061709-03.dmp ter Temp/WER5705.dir00/sysdata.xml)
Nesel sem ga tudi na servis, kjer so posodobil bios, ampak je še zmer enaka težava.
Hvala za pomoč.
Čas prve prijave 04.11.2005
LeXani ::
Sem stestiral z enim drugim programom, ki stestira vse komponente. Vrže blue screen..
Čas prve prijave 04.11.2005
jan01 ::
Še enkrat: zloadej si recimo ultimate boot cd, bootaj s njim in testiraj disk s programom proizvajalca diska...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue screenOddelek: Programska oprema | 4394 (3663) | solatko |
» | računalnik se mi ponovno zazeneOddelek: Pomoč in nasveti | 958 (909) | yurc14 |
» | moder zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (995) | Tammih |
» | restartanje racunalaOddelek: Pomoč in nasveti | 915 (892) | m_a_t |
» | Obupal nad računalnikom - prosim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 878 (777) | Blisk |