» »

PC freezne med instalacijo iger

PC freezne med instalacijo iger

Sandman4ever ::

Lani v decembru sem si nabavil nove komponente:
Gigabyte EP43-S3L
E8500 3.16GHz
Dominator 4x1GB
Saphira 4850

Potek instalacije XPjov je potekal normalno, ter prav tako instalacija vseh potrebnih driverov. A takoj, ko sem seveda zelel preizkusit masino
kako se odziva pri igranju zahtevnih igerc, se mi je ze zalomilo ze cisto na zacetku. Ni mi uspelo instalirat nobene igerce(Call of duty 2,4,5; Battlefield;
Assaisen's Creed;GTA4....). Racunalnik je enostavno freezno sredi instalacije, lucke na kisti nehale utripat ter seveda CTRL+ALT+DEL ni delovalo, tako da sn ga moral na HARD resetirat.

Tezavo sem resil s tem, da sem si nalozil Visto :D, ampak okey, sedaj sem igral(instaliral) ze lahko vecina iger in sem ze mislo, da sem resen problema. Nato mi je spet pri instalaciji nekega spila(pozabil) freeznu racunalnik. Odlocu sem se da bom flashal bios ter po uspesnem flashanju, mi je spil uspelo instalirat.
Spet sn mislu, da sem resil zadevo, tako da sem nato sel lepo formatirat racunalnik in si namestil XPje. Call of duty 2,5; Battlefield2 in UT2003 sem lahko normalno instaliral in je blo vse lepo in prav. Danes sem zelel instalirat X-Men Origins, ter seveda mi je racunalnik moral freeznit.

Tako, da lepo prosim, ce imate mogoce kaksne ideje, kaj tocno dogaja mojemu racunalniku kr na plan z njimi.
Sam sumim maticno.

solatko ::

Osebno sumim slab software (slabe travniške variante, vključno z OS). Bo potrebno kakšen original nabavit, pa potem sprobat.

Just-1n ::

Prever ram (mem test86)

Sandman4ever ::

Ma ja, se zgleda kot da je OS kriv, ampak vedno vlecem update-ane Winse dol in ne instaliram jih samo sebi in njim dela vse normalno.
Vceraj sem se si potegnil Memtest86, tak da bom danes pregledal.

tnx za info

Sandman4ever ::

Ok, sem pregledal z Memtest86 in mi ta v roku 4 urah ni nasel erora. Zdaj pa se k presenetljivi reci, nato ko sem se podal spet v namizje ter sem se 1x
probal za finto instalirat X-Men-a(katerega mi prej ni slo) in glej ga, instalacija je potekala nemoteno in uspesno.
Tak da res nvm kaj mi dela z Compom, trenutno se res nagibam na slabo kompatibilnostjo z maticno Gigabyte EP43-S3L, ker OS lahko recem, da je vedno bil na svezo instaliran kadar sem se lotil instalacij iger.
V naslednjih dneh, ko bo spet cas za testiranje, si bom priskrbel se 1 HDD in probal vse tja nalozit in ce bom videl isto napako, je res lahko se samo maticna ali pa se mogoce napajalnik(550W), kar pa dvomim.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
35674082 (16848) tropico2078
»

Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
22238873 (24589) Sc0ut
»

Nadgradnja računalnika - grafična kartica

Oddelek: Kaj kupiti
10842 (561) Nucam
»

CoD Problemi (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
6511023 (6996) hojnikb
»

bIOS Matična plošča gigabyte - POSODOBITEV BIOSA

Oddelek: Pomoč in nasveti
203969 (3518) fr4nc

Več podobnih tem