Forum » Kaj kupiti » Ohišje
Ohišje
KontraCepec ::
Zanima me kaj mora vse moje ohišje met. Kere prklučke, prostorčke,.... (Rad bi dal not 2 120x120 venta)
V kateri trgovini je največja izbira / imajo najboljša ohišja?
Katero bi vi priporočili. Rad bi imel 300w nap, lep izgled, cena do 15 jurje, pa midi.
V kateri trgovini je največja izbira / imajo najboljša ohišja?
Katero bi vi priporočili. Rad bi imel 300w nap, lep izgled, cena do 15 jurje, pa midi.
Ja kar zanimivo.
Ampak prostora je verjetno malo, zrak se nima kam dvigovat in zato ni dobrega pretoka, najbrž za customiziranje ni preveč dobro, ker že tako dobro izgleda. Skos bi me blo sam strah da kaj pokvarim.
Js bi nekaj bolj normalnega.
No pa kje se pa pr nas da to dobit (videorekorder-kind ohišje)?
Ampak prostora je verjetno malo, zrak se nima kam dvigovat in zato ni dobrega pretoka, najbrž za customiziranje ni preveč dobro, ker že tako dobro izgleda. Skos bi me blo sam strah da kaj pokvarim.
Js bi nekaj bolj normalnega.
No pa kje se pa pr nas da to dobit (videorekorder-kind ohišje)?
m.i.h.a. ::
Za 15k ne boš dobil neke kvalitete, Chieftec namreč stane tam nekje okrog 17k midi vendar brez napajalnika. Naredi tako kot sem jaz kupil sem ohišje za 15.900 sit s 300 W napajalnikom in ga do sedaj že nekaj modificiral (izrezal luknjo odspredaj in odzadaj, sedaj se spravljam rezat stranico, na konsu vse skupaj še pobarvam in osvetlim mogoče tudi napravim vodno hlajenje...) ohišje naj bi bilo big tower a ni popolnoma, je pa prostorno in bo imelo velik pretok zraka, kar je najpomebneje.
Kupil sem pa jo v Big bangu kjer dostave nad 3k ne zaračunajo.
Kupil sem pa jo v Big bangu kjer dostave nad 3k ne zaračunajo.
Jah dobro sej konec koncev. V čem se pa sploh meri "kvaliteta" pri ohišjih? Glavno je, da je prostorno in se da lepo modificirat.
Kje vse v lj prodajajo ohišja?
Kje vse v lj prodajajo ohišja?
dela ::
ma kupi pri mlacomu pro logic (al nekaj takega) ohišje ki stane 5k in je malo večji midi tower...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ohišje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7111 (5400) | Janac |
» | Nakup ohišja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6261 (4416) | gfighter |
» | High-end ohisje?Oddelek: Kaj kupiti | 2181 (1485) | Primoz78 |
» | katero ohisjeOddelek: Kaj kupiti | 1659 (1284) | viper |
» | kero ohisjeOddelek: Kaj kupiti | 1766 (1545) | Enzo77 |