» »

garmin 250w rabim pomoč

garmin 250w rabim pomoč

CleanPower ::

kupil sem garmin 250w zraven pa še 2gb kartico. garmin ima 1,85gb spomina na katerem je ctn 2009, basemapa, podatki za glasovno vodenje itd...
internega spomina je prostega mislim da 200mb. zanima me če lahko ta interni pomnilnik zbrišem ker je 2009 stara karta, saj bi naložil 2010.1. mislim da bi nastal problem z glasovnim vodenjem in mogoče še kakšen problem ker bi zbrisal vse podatke na internem pomnilniku??? torej lahko zbrišem interni pomnilnik in naložim ctn 2010.1 ali ne?
hvala

?

blackbfm ::

Nič ne brisat, samo čez inštaliri.

nekaj datotek iz internega spomina sem ponesreči zbrisal. kaj lahko naredim? nesem nazaj v trgovino ali kaj drugega?

prosim pomoč

prosim pomoč

Zgodovina sprememb…

ok, situacija je taka da imam na internem pomnilniku naložen city nav. 2009, rad pa bi ga nadgradiv na 2010.1
kako naj to naredim?
hvala

pravnik ::

Najprej z WebUpdater-jem naloži, kar ti manjka (zvok....?). Nato instaliraj CN 2010.1 kar čez CN 2009. Ker pa je CN 2009 verjetno kot image gmapprom.img, CN 2010.1 pa ti bo naložilo kot gmapsupp.img, bi najprej moral izbrisati gmapprom.img (svetujem copy na harddisk tega fila).

res je, ctn 2009 se imenuje gmapprom.img, nevem pa kaj je datoteka gmapprom.sum? kaj naredim z njo? jo tudi zbrišem? zakaj je pomembna ta datoteka?
hvala

pravnik ::

res je, ctn 2009 se imenuje gmapprom.img, nevem pa kaj je datoteka gmapprom.sum? kaj naredim z njo? jo tudi zbrišem? zakaj je pomembna ta datoteka?
hvala

Mirno zbrišeš, lahko pa pustiš. Sam sem jo zbrisal

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri "garmin" kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
316991 (1252) Machete
»

Samsung - tablični računalnik

Oddelek: Kaj kupiti