Forum » Strojna oprema » Plastika na laptopu
Plastika na laptopu
JesusChrist ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali je možno plastiko na prenosniku pobarvati tako, da se barva ne bo luščila/izginjala. Govorim o plastiki okrog tipkovnice in touchpada na kateri so ponavadi nalepljene različne nalepke z informacijami o laptopu. Ker sem pred nekaj časa te nalepke odstranil so mi ostali temni madeži (oz narahlo obrabljena srebrna barva). Torej: rad bi to plastiko prebarval in jo nekako zaščitil, da se več nebi obrabljalo (spodaj je črna barva in zaradi tega vse skupaj ne izgleda preveč privlačno).
Razmišljal sem, da bi plastiko prebarval in nato kaseje na celotno plastiko nalepil neke vrste "veliko nalepko oziroma folijo" (v stilu prozornega lepilnega traka).
Ima kdo kako idejo?
LP,
ninjeti
Zanima me ali je možno plastiko na prenosniku pobarvati tako, da se barva ne bo luščila/izginjala. Govorim o plastiki okrog tipkovnice in touchpada na kateri so ponavadi nalepljene različne nalepke z informacijami o laptopu. Ker sem pred nekaj časa te nalepke odstranil so mi ostali temni madeži (oz narahlo obrabljena srebrna barva). Torej: rad bi to plastiko prebarval in jo nekako zaščitil, da se več nebi obrabljalo (spodaj je črna barva in zaradi tega vse skupaj ne izgleda preveč privlačno).
Razmišljal sem, da bi plastiko prebarval in nato kaseje na celotno plastiko nalepil neke vrste "veliko nalepko oziroma folijo" (v stilu prozornega lepilnega traka).
Ima kdo kako idejo?
LP,
ninjeti
klinker ::
Ja kot prvo dobro pobrusit,nato das kak primer za plastiko,pobarvas in na koncu za zascito se par plasti prozornega laka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pleskanje stene (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19301 (14667) | cheff |
» | Sanacija rje na pragovih avtomobilaOddelek: Na cesti | 14658 (13010) | jalovec09 |
» | S čim prebarvati/prelepiti plastiko?Oddelek: Loža | 6818 (6421) | SkIDiver |
» | Mobitel modOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2422 (1811) | shuttle |
» | Modifikacija by SimoncheloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2097 (1344) | TICKO |