Forum » Mobilne tehnologije » Samsung M3200 - vprašanja
Samsung M3200 - vprašanja
neres ::
Vidim, da ima luknjo od mikrofona na spodnji strani, tako da jo zgornji drsnik prekrije, ko je zaprt. Pa tudi tipke za sprejet in vzpostavit klic so na spodnji strani poleg tipkovnice (kar je izjema pri drsnikih).
Zato me zanima, če sploh lahko sprejmeš in vzpostaviš klic brez da bi "odprl" drsnik, torej s tipkami na zgornji strani.
Klicanje deluje v redu, tudi če je drsnik zaprt? Tudi v prostoročnem načinu, te slišijo na drugi strani?
Zato me zanima, če sploh lahko sprejmeš in vzpostaviš klic brez da bi "odprl" drsnik, torej s tipkami na zgornji strani.
Klicanje deluje v redu, tudi če je drsnik zaprt? Tudi v prostoročnem načinu, te slišijo na drugi strani?
neres ::
Jaz tudi to pričakujem, ampak ta telefon je nekoliko drugače zasnovan, tako da bi rad bil 100%.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia E7 - poškodba zaradi vlageOddelek: Pomoč in nasveti | 2537 (2198) | matobeli |
» | Miska Logitech G5Oddelek: Strojna oprema | 2178 (1525) | xsannyx |
» | Dreamweaver in širina tabele / monitorjaOddelek: Izdelava spletišč | 982 (874) | garg |
» | Katera je boljša!!!Oddelek: Izdelava spletišč | 1382 (1131) | HellBird |
» | Komentarji & KritikeOddelek: Omrežja in internet | 1799 (1254) | SLOWWWeb.net |