Forum » Šola » Delo ob študiju na FOV
Delo ob študiju na FOV
Vaseer ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kakšni so pogoji za delo ob študiju na fakulteti za organizacijske vede?
Letos sem se namreč vpisal na FOV, prav tako pa iščem delo za daljši čas (čez poletje in tudi med študijem).
Kakšen je urnik predavanj in vaj na FOV, ter koliko dni v tednu (ali mesecu) je možno delati?
P.S.: Vsakršne dodatne informacije so prav tako dobrodošle.
Hvala za odgovore in lep pozdrav,
Vaseer
Zanima me, kakšni so pogoji za delo ob študiju na fakulteti za organizacijske vede?
Letos sem se namreč vpisal na FOV, prav tako pa iščem delo za daljši čas (čez poletje in tudi med študijem).
Kakšen je urnik predavanj in vaj na FOV, ter koliko dni v tednu (ali mesecu) je možno delati?
P.S.: Vsakršne dodatne informacije so prav tako dobrodošle.
Hvala za odgovore in lep pozdrav,
Vaseer
;-) ::
Keri program si se vpisal (če si še živ) in zanima me če si naredil?
Iz katere šole si prišel na FOV in kakšna je težavnost ?
Iz katere šole si prišel na FOV in kakšna je težavnost ?
St235 ::
Če si vpisn redno boš imel zaradi bolonskega sistema kar precej obvezno prisotnost tako, da rabiš delo kjer boš zelo fleksibilen okoli delovnika. Če si izredno vpisan pa bodo predavanja skoncentrirana na popoldanski čas.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FIŠ-fakulteta za informacijske študijeOddelek: Šola | 11826 (5898) | cheetah2 |
» | Fakulteta za organizacijske vede / Alma Mater EuropaeaOddelek: Šola | 6806 (6385) | otago |
» | lahki/najlažji faks ali vš (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 37895 (24916) | GGGGG |
» | Začeti v ITju kot začetnikOddelek: Šola | 4438 (3702) | pegasus |
» | Študij na FOVOddelek: Šola | 5204 (4841) | frenk |