Forum » Programska oprema » Mailing list - desktop software NUJNO
Mailing list - desktop software NUJNO
unkn00wn ::
Zdravo
Zanima me kater desktop software naj uporabim za masovno pošiljanje e-pošte.
Uporabil sem že Send Blaster vendar je prišlo do problema. Naš IP je bil dodan na CBL spam listo. Pošiljal sem preko našega SMTPja (imamo svoj mail strežnik).
Zanima me kako se temu izogniti, in kako doseči to da IP in email ne pristaneta na spam listi ali v spam mapi.
LP
Zanima me kater desktop software naj uporabim za masovno pošiljanje e-pošte.
Uporabil sem že Send Blaster vendar je prišlo do problema. Naš IP je bil dodan na CBL spam listo. Pošiljal sem preko našega SMTPja (imamo svoj mail strežnik).
Zanima me kako se temu izogniti, in kako doseči to da IP in email ne pristaneta na spam listi ali v spam mapi.
LP
unkn00wn ::
Nisem spamer :) To je lista uporabnikov ki so naročeni oz so se naročili na novice, in lista strank.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spama vedno manjOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6970 (5873) | Pyr0Beast |
» | E-mail naslovi na black listiOddelek: Pomoč in nasveti | 1749 (1410) | Šimpanz |
» | [Linux][Postfix] naslovnik neznanOddelek: Operacijski sistemi | 1665 (1547) | b |
» | Aretiran spamer (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 9342 (7933) | t00r |
» | Kako reagirate glede SPAMa ????Oddelek: Omrežja in internet | 2591 (2190) | pivmik |