» »

dts dekodiranje

dts dekodiranje

fitz ::

frka na balkanu rabim pomoč
imam hd tank kateri ne dekodira dts in dts hd zvoka ena rešitev je da nabavim dts dekodirno kartico zanj ampak ta naredi downmix na dva kanala kar me nezanima drugo je da si nabavim ht av reciver (zaenkrat zame predrago najcenejši okoli 300 eur)
zato je moje uprašanje naslednje ali lahko dekodiram v realtime-u in seveda kako dts raw signal preko računalnika
moja strojna oprema je prenosnik 1.6 centrino sb audigy 2 notebook z optical spdif in in out pravtako ima tudi hd tank optikal out preko katerega pošilja dts in dts hd raw signal
za pomoč in odgovore se v naprej zahvaljujem
Fitz

Tac20 ::

Imaš program mkvtools, s katerim si pretvorš dts v željeno kar ti HD tank podpira in ti bo špilalo.

fitz ::

bayte hvala za odgovor ampak si zgrešil bistvo vse te vatjante so mi znane ampk rabijo veliko časa katerega pa jaz ravno nimam na pretek zanima me če je to rešljivo na način kakeršen sem ga opisal saj nove audigy 4 kartice to podpirajo že z original programsko opremo jaz pa imam problem da teh kartic ne delajo več na pcmci slotu

Tac20 ::

Aha, no nevem meni vzame za en full HD film okoli 5 minut, ni ravno ogromno, verjetno bi na tvojem prenosniku stvar res trajala dalj in je rahlo nepraktična...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Budget surround soundsystem za dnevno

Oddelek: Zvok in slika
476352 (5137) Bearrorist
»

Zvočna kartica z SPDIF za DD in DTS

Oddelek: Kaj kupiti
81715 (1645) m0LN4r
»