Forum » Mobilne tehnologije » Xperia + ura
Xperia + ura
SpongeBob ::
Mam eno težavo vedno ko povežem računalnik z telefonom se mi premakne ura na telefonu za eno uro nazaj.
ne glede na to če imam v nastavitvaj da se ura sama posodablja ali ne.
ve gdo mogoče zakaj?
ne glede na to če imam v nastavitvaj da se ura sama posodablja ali ne.
ve gdo mogoče zakaj?
paliskic ::
Da ne bom odprl drugo temo, bom kar tukaj napisal.
Ali mogoče ve kdo, kako na xperiji pogledam stanje računa, sicer *448# ne deluje!
hvala za odgovore
Ali mogoče ve kdo, kako na xperiji pogledam stanje računa, sicer *448# ne deluje!
hvala za odgovore
SynTax64 ::
Verjetno imaš narobe nastavljen časovni na telefonu oziroma PC-ju pri katerem ti potem avtomatsko sinhronizira uro za eno uro nazaj.
amacar ::
paliskic, če si na naročnini pri simobilu poklici na 080404040 pa klikneš številke 4,2, 2 in dobiš sporočilo
za mobitel pa pošleš sms s ključno besedo poraba na 1918 (to za mobitel nism zihr)
za mobitel pa pošleš sms s ključno besedo poraba na 1918 (to za mobitel nism zihr)
jJack ::
SpongeBob sam sem imel podoben problem in sicer pri X-Panels. V primarnem panelu sem imel točno uro v ostalih mi je pa za eno uro prestavljalo nazaj. Sem naredil Hard Reset telefona, sedaj deluje brez problema.
paliskic, če si na naročnini pri simobilu poklici na 080404040 pa klikneš številke 4,2, 2 in dobiš sporočilo
Ampak je problem ker v mobitelu imam kartico od Tušmobila.
jao, kako sem zabit, =D
nisem dolgo časa uporabil in sem pozabil, št. ni *448#, ampak je *123#, kot od mobitela.. =D
nisem dolgo časa uporabil in sem pozabil, št. ni *448#, ampak je *123#, kot od mobitela.. =D
AnZo ::
Jaz imam pa tretje vprašanje:
Iz SE P1i bi rad prenesel imenik na XPERIA. Kako? S čim?
Tnx za odgovore
Iz SE P1i bi rad prenesel imenik na XPERIA. Kako? S čim?
Tnx za odgovore
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46330 (20208) | profii |
» | LTE (4G) @ Mobitel (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30200 (21935) | GTX970 |
» | Mobitelova nova storitev - SMS zgrešeni klic (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 13208 (9368) | StratOS |
» | Pošiljanje sms-jevOddelek: Mobilne tehnologije | 4844 (4177) | CaqKa |
» | kako z pc-jem na internet preko telefona?Oddelek: Omrežja in internet | 2917 (2441) | CaqKa |