Forum » Pomoč in nasveti » Napajalnik
Napajalnik
Corn ::
Kupujem nov napajalnik http://www.mimovrste.com/artikel/240001...
priključki 20/24 pinski priklop 4/8 pinski server/osnovna plošča priklop 3 x 6 pinski PCI express 4 x S-ATA 2 x floppy
Jaz imam matično ploščo PCI-e ker pa ima ta napajalnik 3 x 6 pinski preklop PCI express ali to pomeni da napajalnika ne morem vgraditi v moj PC?
Hvala za odg in LP
priključki 20/24 pinski priklop 4/8 pinski server/osnovna plošča priklop 3 x 6 pinski PCI express 4 x S-ATA 2 x floppy
Jaz imam matično ploščo PCI-e ker pa ima ta napajalnik 3 x 6 pinski preklop PCI express ali to pomeni da napajalnika ne morem vgraditi v moj PC?
Hvala za odg in LP
black ice ::
Napajalnik ima priklope:
20/24 pin in 4/8 pin za matično
3 priklope po 6 pinov za grafično (če matična podpira lahko priklopiš do 3 grafične kartice)
4 priklope za SATA diske
2 priklopa za disketnik oz. IDE disk, na ta priklop lahko daš tudi kakšen ventilator itd.
20/24 pin in 4/8 pin za matično
3 priklope po 6 pinov za grafično (če matična podpira lahko priklopiš do 3 grafične kartice)
4 priklope za SATA diske
2 priklopa za disketnik oz. IDE disk, na ta priklop lahko daš tudi kakšen ventilator itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne vžge pravilnoOddelek: Strojna oprema | 2359 (2014) | Robi :P |
» | converter 8 v 4 pin.. a bo delal?Oddelek: Strojna oprema | 2076 (1905) | mihco |
» | kombiniranje gpu cpuOddelek: Strojna oprema | 1608 (1055) | jizzer |
» | Ali je tale računalnik dober ali bi za takšen denar dobil kaj boljšega?Oddelek: Kaj kupiti | 1603 (1416) | IVo |
» | 4 oz. 8 pinski priključek na matični?Oddelek: Strojna oprema | 1777 (1448) | J`Mavr0 |