Forum » Navijanje » 3DMARK 2001SE build330
3DMARK 2001SE build330
frenk ::
no ja pomoje je pr men za vse probleme kriv disk...bo počas treba prodat
p.s.:zdej mam 40.52
p.s.:zdej mam 40.52
DjTonic ::
Evo tudi jaz sem malo po benchmarkal z Detonatorji 40.52. Procesor je bil navit na 10x204FSB pri Vcore 1.93V drugači ni bilo stable! Do 203 je še šlo z 1.87V LOL, mam neki čuden procesor. Max score je zdaj 15102 3D Marks Spodaj pa screenshot od 14955 3Dmarks. Končno sem prebil mejo 15k, ko bom mel boljši proc bo šlo še dlje
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
MrX ::
nice, DjTonic. dobiš tolk kot jst z 9700
če bi mel jst kakšn dober ram, bi tud 3Dmark01 letel ko svina
če bi mel jst kakšn dober ram, bi tud 3Dmark01 letel ko svina
ganzi ::
LINK LINK
AMD XP 2400+
ABIT Nf7-s V2.0
A280le 128ddr 8x (ti4200)
2x 256 DDR 2700
WD800jb
Aja grafa je bla sam za test navita na 320/605
FSB mam 166.
A če bi dal not ddr 400 rame a bi lah dav fsb na 200 pa množilnik na 10?
A se mi splača to narest (kolk lah več pik pričakujem?)
Ker če dam zdj procesor na 200x10 pa rame pustim na 166 se mi kompjutr zboota ampk se pol med 3d markom resetira.
AMD XP 2400+
ABIT Nf7-s V2.0
A280le 128ddr 8x (ti4200)
2x 256 DDR 2700
WD800jb
Aja grafa je bla sam za test navita na 320/605
FSB mam 166.
A če bi dal not ddr 400 rame a bi lah dav fsb na 200 pa množilnik na 10?
A se mi splača to narest (kolk lah več pik pričakujem?)
Ker če dam zdj procesor na 200x10 pa rame pustim na 166 se mi kompjutr zboota ampk se pol med 3d markom resetira.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ganzi ()
Moonman ::
kuglvinkl ::
Padla meja 30k pik
Poglejte drugo uvrščenega in potem spet tretje uvrščenega. (BTW: vmes je P4 EE).
Tole je dobil od 3DMark teama :)
Got this e-mail,
"Hi Eric,
Man, that's an insane score you got there! Yes, we have a limit at
30000, and it will be raised asap! We are pretty busy with the launch
of PCMark04, so it might take a while before our database guys can do
it. Within 24hours I am sure it will be updated.
Best,
Nick"
In še FX vs. EE
Poglejte drugo uvrščenega in potem spet tretje uvrščenega. (BTW: vmes je P4 EE).
Tole je dobil od 3DMark teama :)
Got this e-mail,
"Hi Eric,
Man, that's an insane score you got there! Yes, we have a limit at
30000, and it will be raised asap! We are pretty busy with the launch
of PCMark04, so it might take a while before our database guys can do
it. Within 24hours I am sure it will be updated.
Best,
Nick"
In še FX vs. EE
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
morphling1 ::
NOROOOOOO
Tu mi pa tudi pade v oči kakšna je dejansko razlika v standardu pri nas in v ZDA, samo pogledaš kako hitro so si overclockerji kupili najnovejše tehnološke bombončke, brez da bi se preveč naprezali. Me waits for sub 500 $ A64/939 kombo
Tu mi pa tudi pade v oči kakšna je dejansko razlika v standardu pri nas in v ZDA, samo pogledaš kako hitro so si overclockerji kupili najnovejše tehnološke bombončke, brez da bi se preveč naprezali. Me waits for sub 500 $ A64/939 kombo
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Zheegec ::
Itaq, plata pa nima zaklenjen PCI/AGP -> katastrofa za overclockerja
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Tic ::
Tudi se lepo vidi, pri top rezultatih, kakšne so razlike med clocki AMDjev in intelov... Smeh.
Me zanima, če bo 3dmark 2001se še v modi, ko bodo pcji zmožni 50k+
Me zanima, če bo 3dmark 2001se še v modi, ko bodo pcji zmožni 50k+
persona civitas ;>
TribesMan ::
Noro 1.5GHz razlike v frekvenci. Sicer pa zelo zelo hud rezultat, kaj druzga ste pa sicer pričakovali od Oppa, model se ko začne testirat en teden umakne in ga nikjer ni pol pa z čem takim ven uleti.. Kaj mislite kdaj bodo prišli do 40k?
Itaq 3DM2001 vsebolj postaja sistemski test, saj so današnje grafične v njemu BP sposobne dajat ven čez 200fps, da o naslednjih generacijah sploh ne govorimo. Sam po drugi strani z 3DMark2000 pa še vedno ne moreš kakih norih rezultatov ven dobit pa čeprav so mašine dost zmoglivejše kot v tistih časih...
LP
TribesMan
Itaq 3DM2001 vsebolj postaja sistemski test, saj so današnje grafične v njemu BP sposobne dajat ven čez 200fps, da o naslednjih generacijah sploh ne govorimo. Sam po drugi strani z 3DMark2000 pa še vedno ne moreš kakih norih rezultatov ven dobit pa čeprav so mašine dost zmoglivejše kot v tistih časih...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Sam po drugi strani z 3DMark2000 pa še vedno ne moreš kakih norih rezultatov ven dobit pa čeprav so mašine dost zmoglivejše kot v tistih časih..
Ja res je. I wonder why... pač niso prilagojene, med drugim ne podpira pixel pa vertex shaderjev, zastareli testi etc. Me prav zanima, koliko bi ta mašinca 3dmarkov (2000) izpljunila
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
Jest sem testiral enkrat z R9100 sam sem bil čist razočaran, dejansko skoraj ni bilo razlike, oziroma je bila minimalna, glede na Rivo TNT2.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
mare87 ::
Abit NF7-S 2.0
Athlon XP 1700+@2180 mhz
TwinMOS Twister 2x 256 PC 3500@218 mhz
Abit Siluro GF 4 Ti 4200 @ 312, 630
In še score: 14287
Jupi ram seka
Athlon XP 1700+@2180 mhz
TwinMOS Twister 2x 256 PC 3500@218 mhz
Abit Siluro GF 4 Ti 4200 @ 312, 630
In še score: 14287
Jupi ram seka
Sicer močno off topic, ampak bom vseeno napisal sem. V soboto bo v Bofu Jokerjev velik športni Lan party na pc-jih ter ps2-kah (fifa pa take igre) Jaz bom verjetno prinesel svojo AMD mašino, v katero bom vtaknil upam da srečnega bartona (čisti blef btw) ter R9800 XT 256 MB, ki smo jih ravno zadnjič dobili, seveda bom probal do takrat predelat sistem tudi za mojo novo Iwaki pumpo, ter če mi bo ostalo še kaj časa za GUFYjeve bužirke na napajalnih kablih, tako da bo kaj za videt. Seveda bo cilj en sam, upam da zelo dober 3D mark 2k1, 2k3 ter AM3 rezultat
Lahko pa se bo vse končalo kot totalen fiasco
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
njok ::
That's nice! Zelo rad bi prišel, pa ne bom mogel. Upam, da ne boš pozabil na fotoaparat in printscr tipko.
(Mogoče bi pa za tole lahko odprl novo temo?)
(Mogoče bi pa za tole lahko odprl novo temo?)
boštjan ::
zato pa prej doma potestiraj,da si ne boš delal blamaže.paslikice tudi objavi pol
No time for that, tole bo šlo direkt iz prototipne delavnice
Zgodovina sprememb…
- spremenil: morphling1 ()
Some f0cking HARDCORE action!
Tole bo še zanimivo. Mogoče se oglasim. Kaj morph boš mel svoj štant, ali boš kar tako malo v enem kotu probaval? Aja pa če bi prosim malo bolj opredelil tisto z vtikanjem srečnega Bartona? Maš novega, al je sam testna vožnja?
LP
TribesMan
Tole bo še zanimivo. Mogoče se oglasim. Kaj morph boš mel svoj štant, ali boš kar tako malo v enem kotu probaval? Aja pa če bi prosim malo bolj opredelil tisto z vtikanjem srečnega Bartona? Maš novega, al je sam testna vožnja?
LP
TribesMan
AtaStrumf ::
Do kdaj pa bo tole kaj trajalo, ker mamo v Avteri glih to soboto delovno akcijo in bom ravno v bližini, pa pridem malo pogledat, če bo po 14. uri še kaj za videt.
To bo bolj moja zabava in Barton, bo tudi čisto na blef. Zadeva naj bi trajala tam do šestih tako da ni problema Ata :)
morphling1, prej sem ubistvu čist spregledal, ampak zakaj boš prinesel AMD mašino? Ne bi bla P4 boljša za kak rekord?
LP
TribesMan
LP
TribesMan
P4-ka mora delat doma , pa še manj je spedenana, sej če bom mel srečo s procom bo upam da delalo 2.6 GHz, minimalno upam na vsaj 2.5 GHz, čeprav mam z Bartoni slabe izkušnjem. Pa na AMDju bom modal napajalnik, za +3.3V ki ga na P4 tudi ne morem, tako da upam na tudi malo višji FSB, trenutno mi dela 225 na ostrih timingih.
Full dela danes, upam da dobim silikonske cevi.
Full dela danes, upam da dobim silikonske cevi.
20391 kar dober rezultat, glede na to da imam tbreda ter, da se tale Asus nič kaj posebnega ne navija.
Ti 4600 nenavit
(Leadtek A250 Ultra)
Lol, zakaj pa pol daješ rezultate, če nimaš grafe navite
Slabo? Do koliko Mhz si jo največ spravil? Sem mislo, da se 4600 dajo dobro navijati (Ker imajo gor pač boljše rame,...)
BoLhCa ::
ja in kaj je narobe, ce objavi score sz nenavito karto?
vsaj vids kolk je "zmozna".
drugac pa Leadtek se mi zdi, da je loterija...
sem mel Ti4200 se ni navijala, sm jo menjal za Ti4200 se je pa navijala ko sam hudic (seveda sta obe bili od Leadtek-a)
lp
vsaj vids kolk je "zmozna".
drugac pa Leadtek se mi zdi, da je loterija...
sem mel Ti4200 se ni navijala, sm jo menjal za Ti4200 se je pa navijala ko sam hudic (seveda sta obe bili od Leadtek-a)
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BoLhCa ()
Ja jaz mojo Leadtekovo GF4 T4200 lahko navijem na "zaenkrat" Max 333/702 Kar še posebaj poudari moč te grafe LOL. Mam pa kolega ki mu gre le s težavo čez meje Ti 4400
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DjTonic ()
ganzi ::
ram sm dvignu sam za 20Mhz pa 3dmark več ni šel normalno skoz..(računalnik se je resetiru) bom probu ta vikend se enkat.. mal bom hlajenje postimu..
A je možno da je napajalnik svoh k mam enga 300w noname?
drgač se pa ne sekiram preveč.. skor 13,5k pik pa ja ni tok mal brez da bi bla navita
A je možno da je napajalnik svoh k mam enga 300w noname?
drgač se pa ne sekiram preveč.. skor 13,5k pik pa ja ni tok mal brez da bi bla navita
Klik.
Le 15590 3dmarkov z GFFX 5900, vendar upoštevajoč, da imam le 256mb rama ! :>
Da je kartica praktično še na default :>
Le 15590 3dmarkov z GFFX 5900, vendar upoštevajoč, da imam le 256mb rama ! :>
Da je kartica praktično še na default :>
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
Dr_M ::
tut ce bi meu vec rama, bi pridobil kvecjemu 100-150 pik...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Lepo prosim pocakite 1 teden, da v red spravim tako kot OS tudi navitje. Namreč zdej mam čiz neoptimalne stvari. Ravno sem še flešnil bios :>
persona civitas ;>
GUFY ::
Tic: daj gor detonatorje 44.03 pa bo takoj bolši rezultat, saj to je skor sramota za tvojo grafo, da te GF4 TI ujame.
GUFY: sem imelu tudi geforca 4 4200 :>
Dej, počaki do ju3 zvečer, za 1. pohitritve.
Pa še ena plačka 256mi bi tudi prav prišla ( še DC :>)
Dej, počaki do ju3 zvečer, za 1. pohitritve.
Pa še ena plačka 256mi bi tudi prav prišla ( še DC :>)
persona civitas ;>
daj gor detonatorje 44.03
Hummm, a niso kao dobri 52.16... Tako so mi povedali in prej sem bral na forumih...
persona civitas ;>
GUFY ::
Nah, tudi ni moj primarni cilj dosežti nevem kaj v 2001.
Bolj pomembn mi je AM3. Ker pač 3dmark01 ne zna izkoristit, kar ta kartica premore...
Bolj pomembn mi je AM3. Ker pač 3dmark01 ne zna izkoristit, kar ta kartica premore...
persona civitas ;>
BoLhCa ::
Tic: 52.16 gonilnike sm ti svetoval za AM3 in ne za 3Dmark 2001, kjer se veliko bolje obnesejo 44.03=)
za 3dmark 2003 in pa aquamark uporabljej 52.16, ker so zelo "kvalitetni" in pa izjemno hitri... ...vendar ne za 3dmark2001 in starejse benche....
lp
p.s. cim prej mi prnes tvojo grafo, da jo u easy sprobava, se na mojmu sistemu=)
za 3dmark 2003 in pa aquamark uporabljej 52.16, ker so zelo "kvalitetni" in pa izjemno hitri... ...vendar ne za 3dmark2001 in starejse benche....
lp
p.s. cim prej mi prnes tvojo grafo, da jo u easy sprobava, se na mojmu sistemu=)
Jaja, sej sem na AM3 forumu prebral ja...
Grem naprej testirat.. zdej sem dobil 2 unexpected BSODa, pa prej je 3dmark lepo sfural čez.. Nč jasn.
Gremo naprej!
Grem naprej testirat.. zdej sem dobil 2 unexpected BSODa, pa prej je 3dmark lepo sfural čez.. Nč jasn.
Gremo naprej!
persona civitas ;>
Pa še 3dmark 01 se mi je čist sesedu. Morem prej formatirat, če bi mi bolha dal cd, tako kot mi je obljubil, pa ga ni bilo doma .... Grrr
persona civitas ;>
The B ::
Moj najnovejsi rekord 16027 markov. B
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/
http://blaze.sopca.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech 3D Team: 3D Mark 2003 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Navijanje | 93586 (45524) | Shark-357 |
» | Slo-Tech 3D Team: 3D Mark 2001se (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 72600 (25780) | Shark-357 |
» | Opty 148 + X800GTO^2@16PPOddelek: Navijanje | 2252 (1724) | Moonman |
» | Premalo pik?Oddelek: Navijanje | 1529 (1367) | [_MW_] |
» | Flešanje gf4 420??? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4066 (3323) | Keki |