Forum » Omrežja in internet » eDonkey
eDonkey
_pobesneli_ ::
Meni se eDonkey noce vec povezat na server. Provu sm ze neke fixe, pa se zmirm ne dela.Kej bi lohk blu narobe??
- premaknil: Gandalfar ()
SLOWWWeb.net ::
Preveri komunikacijo,...firewall-ce ne gre drugace ga izklopi in tako probaj.
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
||_^_|| ::
sranje. Od kar sem probal updatak server listo dons zjutri mi donkey sploh ne dela! tut z botom ne. Konekta se na server ampak ne najde nobenih sourcev!
||_^_|| ::
zdej pa kr naenkt dela. krneki:)
btw: kakšna je razlika med lite & pro?
btw: kakšna je razlika med lite & pro?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ||_^_|| ()
Polde ::
Hi!
Stvar je taka. Jaz imam Osla 57 in bot 1.21 vendar so tega bota prepovedali, ker je delal preveliko prometa po mreži, vendar se ga da uporabljati. Zahteve Win XP in firewall, potem ko ga zrihtaš ti ne uide 50-60 downloada. Probajte!
lp
Stvar je taka. Jaz imam Osla 57 in bot 1.21 vendar so tega bota prepovedali, ker je delal preveliko prometa po mreži, vendar se ga da uporabljati. Zahteve Win XP in firewall, potem ko ga zrihtaš ti ne uide 50-60 downloada. Probajte!
lp
Ni da ni!!!
_pobesneli_ ::
Jaz imam ves cas ID 0 ali mil ahko kdo pove kaj naj naredim da bom imel csaj eno posteno st.
Noce in noce se povezat.
Noce in noce se povezat.
cyber ::
Poglej malo proxy nastavitve pri Donkeyu lahko da imaš kaj tam vklopljeno, kar nebi smelo biti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eDonkey & server problemOddelek: Programska oprema | 1123 (947) | bodom |
» | Pomoc pri eDonkeyu 2000 PLSOddelek: Pomoč in nasveti | 1618 (1005) | bodom |
» | Optimalne nastavitve za eDonkey (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5127 (3653) | Mr.B |
» | Trenutno se nekaj trudim z Edonky2000Oddelek: Omrežja in internet | 1728 (1364) | pivmik |
» | KAAZA SPEEDOddelek: Omrežja in internet | 1915 (1512) | Vanich |