Forum » Pomoč in nasveti » epson stylus dx4250 problem z namestitvijo
epson stylus dx4250 problem z namestitvijo
rokyyy ::
Lep pozdrav!
imam multifunkcijsko napravo epson stylus dx4250.Ko namestim driverje ga sploh ne zazna in ne gre printati in tudi ne skenirati.Uporabljam Visto 64bit.Na njej imam sp1.Na starem računalniku imam windows xp in tiskalnik dela bp.S katere koli strani downloada driverje nobeni niso pravi.
Original cd še sicer imam vendar na njem ni driverjev za Visto.Če kdo pozna postopek da ga namestim naj prosim napiše.
imam multifunkcijsko napravo epson stylus dx4250.Ko namestim driverje ga sploh ne zazna in ne gre printati in tudi ne skenirati.Uporabljam Visto 64bit.Na njej imam sp1.Na starem računalniku imam windows xp in tiskalnik dela bp.S katere koli strani downloada driverje nobeni niso pravi.
Original cd še sicer imam vendar na njem ni driverjev za Visto.Če kdo pozna postopek da ga namestim naj prosim napiše.
gig1 ::
Ali prodaš ta epsonov printer za 15-20 EUR ker ga rabim za rzervne dele? Lahko so kartuše povsem prazne. 041 649 129
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop in printerOddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1218) | mtosev |
» | Epson tiskalnika ne tiskata.Oddelek: Pomoč in nasveti | 924 (883) | OmegaM |
» | Rusija bo razvijala svoj operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10784 (7078) | cryptozaver |
» | Driver za skener v visti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1057 (982) | DATA-N |
» | Nova anketa: je MS Vista že nameščena a vašem primarnem računalniku? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8758 (6356) | Roadkill |