» »

Nokia N73 nameščanje software

Nokia N73 nameščanje software

the_game ::

Imam nokio n73 pa sm namestil na PC novi PC Suite 7.1 zdaj pa sem si še potegnil novo slovensko verzijo programa nokia softwere updater in namestil vse mi dela vendar še nisem prepričan kaj vse lahko tvegam?

Najprej me zanima glede podatkov vse kar je na telefonskem pomnilniku sem kopiral na spominsko kartico... in jih lahko kasneje obnovim oz. bi lahko napravil tudi varnostno kopijo...

Potem ali bi mogel nameščene aplikacije prav tako moje lastne igre katere imam nameščene na pomnilniško kartico predhodno izbrisati ali glede tega ni problem (se pravi po namestitvi softwara se bojo vse moje nameščene aplikacije normalno naložile s pomnilniške) ali bo to potrebno ponovno??

Zanima me tudi ali se bo jezik telefona spremenil na prevzetega ali bo normalno spet lepo slovenski?

Kaj pa če bi dal na navadno nokio N73 softwere od MUSIC EDITION

Še kakšno tveganje ali pa opozorilo?

HAVALA VAM!
ASUS M2N-SLI DELUXE|AMD Athlon X2 6000|HD3870 512MB|PATRIOT 2x1GB 800Mhz CL.4|
  • spremenil: the_game ()

gig ::

Svetujem ti, da narediš varnostno kpijo telefona, nato pa odinstaliraš programe, ki si jih instaliral na telefon, ker nov software porabi več internega spomina kot osnovni (stari). Odstrani nepotrebne stvari iz spomina telefona, nato pa še enkrat naredi varnostno kopijo (manjšo). Lahko se ti zgodi, da ko boš povrnil podatke varnostne kopije na updejtan telefon, ne bo ostalo dovolj prostora in boš ostal brez imenika. To se je zgodilo meni. Glede jezika pa pri originalni verziji softwarea ni problema. Mislim da je v startu angleški, in ga nato spremeniš va slovenskega.
Glede Music Edition softwarea pa nimam izkušenj. Ne vem pa kaj bi s tem pridobil. Media player je v novem original softwareu že malo izboljšan.

gig ::

Jaz sem imel malo problemov s kablom in lahko se zgodi, da se upgrade zaradi slabega stika ustavi. Pri takem problemu, ti preostane le še servis! Sam si ne boš mogel pomagat.
Še to, z novejšim softwareom se ti bo najbrž zgodilo, da bo telefon postal počasnejši. Če ti telefon deluje ne nadgrajuj!!!

ModriN96 ::

nared si backup aparata in nared poodobitev programske opreme.

na n73 ne morš naložit od express music programa, ker ti nokia software updater sam zazna aparat in NI varjante da boš kr sam neki zberu.

po končani nadgradnji nardiš resotre backup-a in to je to. če je aparat res slovenskega porekla pol boš meu jezike iste kot jih maš na začetku, vključno s slovenščino. če je pa apara uvožen iz drugih držav, ga je ap treba odklent - odklent balkan kodo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia N73

Oddelek: Mobilne tehnologije
101815 (1231) the_game
»

Nokia N73 ali 6120Clasic

Oddelek: Mobilne tehnologije
81581 (1388) PrimozR
»