Forum » Loža » Kater brivnik oz. tip: Braun ali Philips?
Kater brivnik oz. tip: Braun ali Philips?
Runnagain ::
Moj brivnik philips bi potreboval menjavo (takšen s tremi glavi, model 68xx neki).
Zanima me, če ima kdo izkušnje z obema tipoma brivnikov, torej Braun, ki ima tisto trojno, ravno glavo, in pa philipsi s tremi okroglimi glavami?
V Hofru sem namreč videl akcijo za Brauna, pa me zanima, kakšen je kaj v primerjavi s philipsom oz. kater je boljši?
Lp, Runnagain!!
Zanima me, če ima kdo izkušnje z obema tipoma brivnikov, torej Braun, ki ima tisto trojno, ravno glavo, in pa philipsi s tremi okroglimi glavami?
V Hofru sem namreč videl akcijo za Brauna, pa me zanima, kakšen je kaj v primerjavi s philipsom oz. kater je boljši?
Lp, Runnagain!!
Saladin ::
Če si že uporabljal električne brivnike, potem bi že moral vedeti, kateri tip ti bolj odgovarja (linearni ali rotirajoč).
Braun je kralj med linearnimi, Philips pa med rotirajočimi glavami.
Braun je kralj med linearnimi, Philips pa med rotirajočimi glavami.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
šernk ::
baje da pri tistim braun dokaj hitro lahko poškoduješ mrežico, nisem ga še sprobal vendar večinoma priporočajo tudi sami trgovci philipsove z rotirajočimi glavami, obrijejo pa fantastično, vsaj moj pa je star sedaj že dobri 2 leti
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
TOP ::
Jp točno tako kot je napisal Šernk.Oče ma brauna,takrat je koštal 65k bivših SIT in je super brivnik,jaz mam Philipsa z rotirajočimi glavami in lahk rečem,da Braun manj cuka pri daljših dlakah,kot pa Philips oba obrijeta zelo dobro z Braunom pri eni potezi več obrije kot Philips,ker z njim moraš večkrat posat prek,da pobore vse.Je pa res pri Braunu se mrežica zelo hitro poškoduje,še posebej če preveč pritisneš.
TOP ::
Na koliko časa se je potrebno briti je odvisno kako brado maš in če hočeš biti vsak dan lep gladek in da se zelo na hitro obriješ,potle vsak dan,ker če se ne ene 3 dni pa če maš močno brado potle se briješ bistveno dlje kar je logično.Še zmeraj je lameta zakon,kar se tiče gladkosti in hitrosti sam si pa tud krvav če ne paziš in potle porabiš lep čas da kri ustaviš.ker če ne si kot prasec,ki je bil na kolinah
mtosev ::
mah mam Philips pa mi kozo nadrazi
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
McMallar ::
Jaz sem tudi imel Philipsa in mi je orenk kožo dražil. Zame je Braun neprimerno boljši. Če ti je Philips OK, potem ostani pri njem, no vsaj jaz bi...
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
Yohan del Sud ::
Evo izkušnje dolgoletnega uporabnika vseh tipov. Ravni (bravnov) tip je bolj za tiste z gostimi a nemočnimi bradami, filips pa bolj za močne in ne preveč goste dlake. Vsi ostali raje brijte ročno. Če govorimo o dnevnem britju, to je.
www.strancar.com
hooger ::
Braun je veliko bolj nežen do kože. Philips je meni kožo vsakič skoraj skuril...
Sedaj imam tega in je super.
http://www.mimovrste.com/artikel/345001...
Sedaj imam tega in je super.
http://www.mimovrste.com/artikel/345001...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hooger ()
sss ::
braun ima sedaj akcijo da če niste zadovoljni lahko v 60 dneh vrnete izdelek dobavitelju in vam v celoti povrnejo denar
buneech ::
Tko kokr je Yohan del Sud napisal, js mam bl goste, ampak čist nemočne, mehke kocine na bradi, pa imam Brauna, in je super. Je pa dodaten bonus, ker je še za po telesu in vodoodporen (britje pod tušem ) - Braun Cruzer4 body&face.
CrazyFish ::
Pozdrav vsem.
Zanima kateri tip brivnika mi priporočate. Doslej še nisem imel električnega brivnika, tako da izkušenj nimam, saj sem se vedno do zdaj bril z britvicami. Kožo mi malce razdraži vodica po britju na bazi alkohola. Imam dokaj negosto in precej močno brado. Ker imam namen brivnik uporabljati dlje časa, mi ni problem dati par 10€ več. Mora pa biti vodtesen in da ga lahko sperem pod vodo. Kar ste napisali, mi bolj kaže na Braunov tip, vendaar bi rad slišal še kakšno mnenje, saj je na trgu ogromno verzij.
Zanima kateri tip brivnika mi priporočate. Doslej še nisem imel električnega brivnika, tako da izkušenj nimam, saj sem se vedno do zdaj bril z britvicami. Kožo mi malce razdraži vodica po britju na bazi alkohola. Imam dokaj negosto in precej močno brado. Ker imam namen brivnik uporabljati dlje časa, mi ni problem dati par 10€ več. Mora pa biti vodtesen in da ga lahko sperem pod vodo. Kar ste napisali, mi bolj kaže na Braunov tip, vendaar bi rad slišal še kakšno mnenje, saj je na trgu ogromno verzij.
Lp, CrazyFish
Imam Brauna serije 7 že ene 4 ali 5 let in sem zelo zadovoljen z njim. Ima čistilno/polnilno postajo tako da se lahko očisti po vsakem britju. Strošek so kartuše z čistilom kjer ponavadi porabim eno na mesec. Ker je notri tekočina na bazi alkohola in hlapi je skoraj vseeno, kolikokrat čistiš zato se splača vsak dan oz. po vsakem britju. Mrežica je draga, pride tam okoli 50€ ampak meni mi traja tam okoli 1 leto pri vsakodnevnem britju.
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
AC_DC ::
Potem si dal 200-250 eur samo za mrežice. Oz več kot je cena brivnika https://www.bigbang.si/moski-brivniki/s...
Pri Philipsu teh težav nimamo (toliko kot hoče Braun samo za mrežico sem dal za nov Philips brivnik).
Pri Philipsu teh težav nimamo (toliko kot hoče Braun samo za mrežico sem dal za nov Philips brivnik).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
šernk ::
malce bolj aktualna tema: https://slo-tech.com/forum/t411174/199
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
Sem imel Philipsa in mi sploh ni ustrezal - dražil kožo, zanič bril,... Skratka moj vrat je bil ves pekoč po britju. Z Braunom teh težav nimam zato pač plačam malo več.
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri brivnik? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 162071 (5152) | mancini |
» | kateri električni brivnik??Oddelek: Kaj kupiti | 16227 (8903) | janezvalva |
» | S čim se brijete? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 101185 (48638) | šernk |
» | Kakšen brivnik kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 13767 (8297) | smile- |
» | Brivni aparat - brivnikOddelek: Loža | 6761 (6120) | Saladin |