Forum » Izdelava spletišč » Kako izdelati svoj domači spletni strežnik
Kako izdelati svoj domači spletni strežnik
winlins ::
Lep pozdrav!
Doma imam strežnik za cod 2 zdaj bi pa še rad dodal strežnik za spletno stran (na windowsih) če se da pomožnosti da nebi kupil domene ampak bi samo vpisal v brskalnik ip naslov in bi mi spletno stran najdlo. Poskušal sem z programom apachi ampak meni spletno stran normalno najde drugim pa ne vse skupaj pa imam priklopljeno preko ruterja ampak sem že poskušal nastavljat porte pa mi ni uspelo. Po možnosti če se da to narediti s programom kot npr. apachi.
Lp. Gregor
Doma imam strežnik za cod 2 zdaj bi pa še rad dodal strežnik za spletno stran (na windowsih) če se da pomožnosti da nebi kupil domene ampak bi samo vpisal v brskalnik ip naslov in bi mi spletno stran najdlo. Poskušal sem z programom apachi ampak meni spletno stran normalno najde drugim pa ne vse skupaj pa imam priklopljeno preko ruterja ampak sem že poskušal nastavljat porte pa mi ni uspelo. Po možnosti če se da to narediti s programom kot npr. apachi.
Lp. Gregor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP kamera MJPEG stream embedded na spletno stranOddelek: Programiranje | 1628 (1115) | abazuu |
» | Vzpostavitev strežnika (ubuntu)Oddelek: Omrežja in internet | 6950 (6151) | s6c-gEL |
» | XAMPP težava?Oddelek: Programska oprema | 1289 (1031) | jugostyle |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5953 (5643) | dreamtheater |
» | linux server (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8463 (7470) | #000000 |