» »

Čudna številka 0222

Čudna številka 0222

milc23 ::

Ima kdo zadnje čase podobne probleme..kliče me čudna številka 0222 in danes me je klicala moja lastna številka, čeprav sem imel telefon pri sebi?

alexa-lol ::

pejt ali poklič operaterja in jih uprasi

milc23 ::

ja bom šeu..čudno..sem pa slišal za razne prevare

zuz3k ::

NE javljaj se!
če si se javu, sklopi telefon, vzemi baterijo in čip vn za 2 min


to ti nabiva keš
Life is a psychological game.

blackbfm ::

Ja zakaj bi že njemu nabijal keš? Verjetno ga nekdo zajebava preko ip telefonije.

zuz3k ::

to so finte, te kliče cifra se javiš in potem prekiniš ampak klic še vedno traja. še huje je če pokličeš nazaj, mam izkušnje.
Life is a psychological game.

darkolord ::

to so finte, te kliče cifra se javiš in potem prekiniš ampak klic še vedno traja. še huje je če pokličeš nazaj, mam izkušnje.
Bullshit.

amigo_no1 ::

milc23 ::

čudna cifra 0222 je bila Tilia :)...nisem pa še razvozlal zadevo, ko me je klicala moja številka... adio pamet...danes skočim do simobila da se pofirbcam..zihr ma pa kaj simobil prste vmes

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: milc23 ()

Opkow ::

A ni ena fora, da telefoni pri prikazu identitete ne razlikujejo, ce je ista cifra iz razlicnih omreznih skupin?

buneech ::

0222 je Tilia, kličejo, pa delajo reklamo. Tud mene so učer klical, sm gladko prekinu, k sm bil na kosilu :)

Ciklamen ::

Da ne bom smetil foruma, samo eno hitro vprašanje.

Nevem kako in kdaj se je to začelo, vendar mi gre grozno na živce ko mi pošiljajo te "vroče mamut bejbe (wtf?)" in dobivam sporočila, iz 6268. Kako jih skenslat?
- End of the Post ->

darkolord ::

Načeloma bi mogl delat tko, da pošlješ STOP na tisto številko

AndrejS ::

@Cilkamen :

Lepo te obirajo...

Članstvo v SMS klubu VROČE
Člani SMS kluba Vroče prejmejo 4x mesečno SMS sporočilo z ekskluzivnim video posnetkom tedna ter galerijo slik, ki si jih lahko brezplačno prenesejo na svoj mobilni telefon (uporabnik pri prenosu videa plača stroške prenosa podatkov po ceniku svojega operaterja). Poleg mobilnih vsebin prejemajo uporabniki kluba brezplačno še novo tedensko moško revijo. Cena SMS sporočila s sporočilom o ekskluzivnih video vsebinah in navodilom za prevzem mobilnih vsebin je 1,99 EUR z ddv. Za članstvo v SMS klubu Vroče je potrebno poslati ključno besedo servisa tj. VROCE na številko 6268, ali poslati pravilno, v celoti izpolnjeno in lastnoročno podpisano nagradno dopisnico oz. razglednico na naslov, ki ga določi organizator.

Potrditev splošnih pogojev s pravilno poslanim SMS sporočilom na ključno besedo VROCE in poslano besedo DA na številko 6268 ali pravilno izpolnjena in podpisana dopisnica se smatra kot sklenitev naročniške pogodbe. Naročilo na plačljive storitve velja do preklica. Preklic pogodbe je možen z odjavo od teh storitev. Ker vračilo prejetega SMS-a oziroma vsebinskih motivov iz prejetega SMS sporočila ni mogoče, uporabnik po 43. č. členu Zakona o varstvu potrošnikov nima pravice do odstopa od pogodbe v smislu vračila plačanih zneskov za že prejeta SMS sporočila. V slovenskem jeziku sklenjena pogodba na daljavo (preko SMS sporočil) in fizično podpisana pogodba v obliki dopisnice je shranjena pri podjetju Mobilne inovacije in oglaševanje d.o.o, kjer je možen tudi fizičen dostop do te pogodbe. Vse reklamacije uporabnikov rešuje ponudnik storitev, v kolikor to ni drugače določeno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SMS spam +386 70 387 970

Oddelek: Loža
318475 (6996) gusto
»

SMS "Apple" scam?

Oddelek: Informacijska varnost
143194 (1090) paket
»

Varnejša prijava v Googlove račune

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
307232 (5758) poweroff
»

Nujno rabim pomoč - pošiljanje smsov

Oddelek: Mobilne tehnologije
214633 (4075) adrian007

Več podobnih tem