Forum » Strojna oprema » Hitachi 2.5'' HTS542 80gb 5400rpm apple firmware
Hitachi 2.5'' HTS542 80gb 5400rpm apple firmware
mKristl ::
Pozdravljeni.
Nekaj dni nazaj mi je urezal zgoraj omenjeni disk. Poskusil sem veliko stvari da bi ga spravil k sebi: Uporabil različne os-e(xp,leopard,linux,live,...), priklopil razlicne prikljucke(sata,externi usb,...), rastavill sem ga do bralnih glav(v kolikor bi se zagodzdile - a se niso), etc. Skratka ostalo mi je zelo malo. Menjati elektroniko in nazadnje, sicer z malo upanja a le, ohlajanje v zamrzovalniku.
Nekaj upanja imam z elektroniko, saj disk nima tipicnega zvoka mehasnskih poskodb(wmmm,tk,tk,tk,tk,...)
Zanima me ali bi delovala elektronika istega diska, ki sicer ni bil delan za macbooke.
npr.: http://www.solo.si/racunalnitvo-10087/r...
p.s.: V kolikor ima kdo kakšen takšen disk doma. Bi si ga sposodil da poberem podatke z diska(samo menjava elektronike,6 vijakov,pini so na disku,ni kablov - ne naredim skode),oziroma odkupil.
Hvala za odgovor.
Nekaj dni nazaj mi je urezal zgoraj omenjeni disk. Poskusil sem veliko stvari da bi ga spravil k sebi: Uporabil različne os-e(xp,leopard,linux,live,...), priklopil razlicne prikljucke(sata,externi usb,...), rastavill sem ga do bralnih glav(v kolikor bi se zagodzdile - a se niso), etc. Skratka ostalo mi je zelo malo. Menjati elektroniko in nazadnje, sicer z malo upanja a le, ohlajanje v zamrzovalniku.
Nekaj upanja imam z elektroniko, saj disk nima tipicnega zvoka mehasnskih poskodb(wmmm,tk,tk,tk,tk,...)
Zanima me ali bi delovala elektronika istega diska, ki sicer ni bil delan za macbooke.
npr.: http://www.solo.si/racunalnitvo-10087/r...
p.s.: V kolikor ima kdo kakšen takšen disk doma. Bi si ga sposodil da poberem podatke z diska(samo menjava elektronike,6 vijakov,pini so na disku,ni kablov - ne naredim skode),oziroma odkupil.
Hvala za odgovor.
M@73Y ::
rastavill sem ga do bralnih glav(v kolikor bi se zagodzdile - a se niso)
Če si ga že razstavil, potem se lahko že takoj posloviš od podatkov, žal.,
Lp.
..jump into psytrance tunnel..
mKristl ::
... res zna bit problem pri odprtju ce ne delas v cistem prostoru in brez rokavic ...
... kar se pa magneta tice pa drugace ni panike ...
recimo :
Lp.
... kar se pa magneta tice pa drugace ni panike ...
recimo :
Lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihajajo poceni SSD diski (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 20652 (8066) | element |
» | ohranitev disk (pokvarjena glava in vezje)Oddelek: Strojna oprema | 3647 (2932) | Šimpanz |
» | Dell Studio 1555Oddelek: Pomoč in nasveti | 1413 (1181) | JayKay |
» | Reševanje podatkov z diskaOddelek: Strojna oprema | 4751 (3997) | Spajky |
» | Trdi Disk - Obrnjen ''na glavo'' !??Oddelek: Strojna oprema | 1842 (1379) | Odpadnik |