Forum » Operacijski sistemi » Windowsi požirajo prostor
Windowsi požirajo prostor
XsenO ::
Imam težave z winsiXP, torej imel sem jih instalirane na 2GB diska, po instalaciji mi je ostalo 400MB prostaga zdaj le 50MB, kaj lahko naredim? Sem že zmanjšal internet chache in za restore pa ni nič pomagalo, scandisk pa noče delat ker kao morejo winsi neke fajle pregledovat pa mi noče nič fiksat in tudi ce mu dam shadule mi noče nič najt.
1 + 1 = 1
- premaknil: andrej ()
Gh0st ::
Zakaj bi zapravljal dragocen denar za nov disk? (no OK, če smo realni, glede na sedajšnje stanje imaš precej slab disk), vrži stran te gnile WinXP, ki niso vredni recikliranega kartona, iz katerega je škatla...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Fresh Prince ::
Control Panel -> System -> Advanced
Tam lahko zmanjsas Virtual Memory, Page File itd., ki so v resnici veliko vecji kot jih rabis... np3 750mb namesto 150
Tam lahko zmanjsas Virtual Memory, Page File itd., ki so v resnici veliko vecji kot jih rabis... np3 750mb namesto 150
devil: disk je dovolj velik samo se je pač krama nabrala...
ghost: winsexp ni šans da menjam ker je trenutno najsistem kar se da
Kdo ve kako bi uspel zagnati scandisk da mi fixa probleme ker bi mi ta verjetno opazil da je nekaj narobe s prostorom, ali če obstaja kak drug program za to (norton utilities niso nič zaznali)
P.S.Diska pa ne mislim menjat ker je namenjen samo za sistem tako da ga lahko prez težav formatiram
ghost: winsexp ni šans da menjam ker je trenutno najsistem kar se da
Kdo ve kako bi uspel zagnati scandisk da mi fixa probleme ker bi mi ta verjetno opazil da je nekaj narobe s prostorom, ali če obstaja kak drug program za to (norton utilities niso nič zaznali)
P.S.Diska pa ne mislim menjat ker je namenjen samo za sistem tako da ga lahko prez težav formatiram
1 + 1 = 1
NiKeC ::
si poskuso start/run in not napiso chkdsk ? meni je to tud delalo, vendar sem po tem ko sem to naredo imel realen plac na disku.
Borci ::
Pa tole bo mogoče tudi kaj pripomoglo k prostoru.
Pojdi na System recovery in tam izbriši vse točke razen ta zadnje.
Pojdi na System recovery in tam izbriši vse točke razen ta zadnje.
SLOWWWeb.net ::
Onemogoči obnovitev sistema pa bo .
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
tejo ::
Kot so že rekli onemogoči sistem Restore, ker ne upošteva nobenih pravil (dovoliš mu uporabo 400 Mb, on ti nabaše not za 2 GB)...
darky ::
re:
bom kratek in jedrnat;)...popolnoma se strinjam z ghostm...
po domace: FUKN STRAN WINSE XP...pol pizde s crno vodo niso vredni...
ti si lepo nalozi win 98 drugo izdajo in ti bo mvse delalo cik-cak ;)
bom kratek in jedrnat;)...popolnoma se strinjam z ghostm...
po domace: FUKN STRAN WINSE XP...pol pizde s crno vodo niso vredni...
ti si lepo nalozi win 98 drugo izdajo in ti bo mvse delalo cik-cak ;)
Prjatu ::
Aj aj aj fantje, ma kakšne nasvete mu to dajete z winsi 98, xp so že fajn, sam ne smeš jih dat na premajhno particijo, 2GB je definitivno premal, pa tud če vse živo izključiš in pobrišeš
ti lepo samo particijo povečaj, 3GB bo dovolj, pa bo problem rešen
ti lepo samo particijo povečaj, 3GB bo dovolj, pa bo problem rešen
Something else is controlling me!
perci ::
Dark
Iz pravil:
Zaželen je argumentiran pogovor in pošteno citiranje.
Uporaba žaljivk in kletvic je nezaželena, ob hudih kršitvah pa se bo obravnavala kot nadlegovanje uporabnikov.
Iz pravil:
Zaželen je argumentiran pogovor in pošteno citiranje.
Uporaba žaljivk in kletvic je nezaželena, ob hudih kršitvah pa se bo obravnavala kot nadlegovanje uporabnikov.
akulp ::
Ti Dark, zdej pa ti men povej mal argumentov kaj fali XP-jem. Men dela vse tip top, od mreže ADSLa , špilov, tc tunerja....čeprav sem bil včasih tud ful proti XP-jem se pol vidu da si morš mal časa vzet, jih naštudirat se potrudt da najdeš driverje..pol je pa carsko..no more blu screens pa tega, ..
darky ::
poslusaj akulp...se popolnoma strinjam s tabo drugace...samo ce hoces da winsiXP fajn delajo mors imet kar spodoben racunalnik in nekaj racunalniskih sposobnosti...na slabih racunalnikih pa starejse verzije winsov veliko bolse delajo...drugace jest sploh nism za nobene winse, jest navijam za linux ;)
dark: ja, ampak če človk nima fajnga računalnika, NE SME rečt, da so zanič, ker to še vseeno ni res, ampak ma sam comp zanič...
XP se bojijo gor dat tisti, ki si ne znajo zrihtat OS, da v redu deluje (ne rečem, da je treba dost rihtat, le včasih je treba driverje dol potegnat ipd.).
XP se bojijo gor dat tisti, ki si ne znajo zrihtat OS, da v redu deluje (ne rečem, da je treba dost rihtat, le včasih je treba driverje dol potegnat ipd.).
End transmission.
Jao jao jao stvar ni v tem da so vindowsi šit ali ne ali da je komp zanič zanimam me kam je končal 500mb prostora, ki ga je imel po inštalaciji ki je kar naenkrat nastal 50mb
1 + 1 = 1
Prjatu ::
Če je particijo formatiral z inštalacijo winXP je tudi precej verjetno da je particija fat16, jst bi tud tle iskal vzrok za odžranje prostora
Something else is controlling me!
Hmmm.. ma windows scan disk bi mogu to odpravit, samo mi na fix načino noče zagnat, češ da winsi uporablajojo fajle. Pozna kdo rešitev za to ker tudi na mojem 40GB disku se mi zdi da je zginlo nevem kam 1 GB prostora formatirati pa nočem ker imam preveč stvari not
1 + 1 = 1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7341 (5761) | thebaloh |
» | Problem z win XP in 160GB diskOddelek: Operacijski sistemi | 1220 (1018) | Ali-baba |
» | EPOX 8RDA+ in stabilnostOddelek: Kaj kupiti | 871 (705) | Zheegec |
» | Dva velika problemaOddelek: Strojna oprema | 799 (688) | Hux |
» | OSOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (869) | Jux |