Forum » Pomoč in nasveti » VirtualDub vprasanje
VirtualDub vprasanje
tabla ::
Uporabljam VirtualDub, mam pa vprašanje glede nastavitev. Zanima me ali to sploh vpliva na konvertiranje filma ali je to zgolj preview?
VirtualDub -> Options -> Preferences -> Pri Main in Quick preview defaults imam "Output Color Depth" nastavljeno na Fastest 16-bit, opcije so tudi 24-bit (TrueColor), ker doskrat konvertiram filme me zanima ali je to samo za preview, ali za celotn film ko se konvertira?
VirtualDub -> Options -> Preferences -> Pri Main in Quick preview defaults imam "Output Color Depth" nastavljeno na Fastest 16-bit, opcije so tudi 24-bit (TrueColor), ker doskrat konvertiram filme me zanima ali je to samo za preview, ali za celotn film ko se konvertira?
Valvoline ::
Če nisi expert se izogibaj virtualdub-a.
Preveč kompliciran. Poskus program autogk kot sem ti napisal. Le prej zripaj dvd-ja z programom dvdshrink ali dvdripper.
Preveč kompliciran. Poskus program autogk kot sem ti napisal. Le prej zripaj dvd-ja z programom dvdshrink ali dvdripper.
tabla ::
Hvala! Sej se mi je zdel, kr pr filmih nkol nism opazu, da bi blo kej narobe. Se enkrat hvala!
rob roy ::
jest bi si pa to temo sposodil
če kdo pozna kakšen (po možnosti free) converter da bi iz dvr-ms dav v avi oz. divx
hvala že naprej
če kdo pozna kakšen (po možnosti free) converter da bi iz dvr-ms dav v avi oz. divx
hvala že naprej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe Premiere Pro vsesorteOddelek: Zvok in slika | 2323 (1416) | jozekuch |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15123 (8529) | Revenant |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3305 (2701) | gruntfürmich |
» | Kako sinhronizirati zvok s sliko v filmu?Oddelek: Zvok in slika | 1828 (1457) | sleser |
» | Kako interlaceat film pri enkodiranju?Oddelek: Zvok in slika | 956 (879) | DMouse |