Forum » Strojna oprema » Netgear WG311v3 WiFi kartica in Vista
Netgear WG311v3 WiFi kartica in Vista
srus ::
Zdravo!
Pred kratkim sem upgradiral sistem z XP na Visto. Vse lepo deluje, le z nalaganjem driverjev za wireles PCI mrežno kartico imam probleme, device manager mi za kartico javi sledeče:
This device cannot start. (Code 10)
Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available.
Wireles sedaj seveda ne deluje, pod XP pa težav ni bilo.
Malo sem pogooglal in s temi karticami (menda le z določenimi serijskimi številkami) naj bi bile pod Visto težave. Ima kdo podobne izkušnje ali pozna rešitev? Zadnji driver z Netgear downloada ne pomaga.
Pred kratkim sem upgradiral sistem z XP na Visto. Vse lepo deluje, le z nalaganjem driverjev za wireles PCI mrežno kartico imam probleme, device manager mi za kartico javi sledeče:
This device cannot start. (Code 10)
Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available.
Wireles sedaj seveda ne deluje, pod XP pa težav ni bilo.
Malo sem pogooglal in s temi karticami (menda le z določenimi serijskimi številkami) naj bi bile pod Visto težave. Ima kdo podobne izkušnje ali pozna rešitev? Zadnji driver z Netgear downloada ne pomaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nezaznavanje driverja (internet) - pomoč prosim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (978) | TH321 |
» | PC se noče ugasnitOddelek: Pomoč in nasveti | 886 (812) | TOP |
» | wake up Blue screenOddelek: Strojna oprema | 1070 (969) | Hexenšus |
» | Problem z instalacijo Promise Ultra100 TX2 (tm) IDE Controller-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1517 (1429) | Brane2 |
» | Mrezna karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 989 (838) | YouR MaMa |