» »

Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty

Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty

««
5 / 19
»»

batMarko ::

Jo že snemam, pa da vidm če je vredna 44.90€???

Galaxy ::

Komaj čakam :) še malo pa jo dobim :)

Bor H ::

Hehe, comshop 45EUR steam pa 50EUR, ne morš verjet

dronyx ::

Moja kopija je že na poti. Dobim v petek. lovely.

Moja kopija se že inštalira. Če ima kdo slučajno svinjsko gripo, naj me prosim kontaktira, ker nimam več dopusta in nujno rabim vsaj dva tedna bolniške.

Edit: WOW. Kakšen bedasti install je spet tole. Setup zavzame 11 GB in pride na 2 DVD-jih. Vmes se prijavi v Steam, potem javi, da so Steam serverji 2 busy in ne se hecat...začne ostalih 10 GB prenašati iz interneta, namesto da bi nadaljeval iz DVDja. WOW!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

Rotaidal ::

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Rotaidal ()

dronyx ::

Takole izgleda povezava prek instant interneta (mobitel):


Sedaj mi vsaj nihče več ne teži, da imam previsok ping. Bravo infinity ward! :)):)):))

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

Yaqwsx ::

ce ma server ping limit se te vedno kickne ceprav ga neprikazuje v igri.. ce ga pa nima pa te tud prej ni. tak da nevem cesa se veselis razen, da bo hosto vsak lolek na svojem celeronu 2ghz in doben server nebo up dlje kot 1 uro.
se cudno da se neveselis da lahko zdaj celo ti hostas game ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Yaqwsx ()

dronyx ::

Po moje bodo IW lahko naslednjih nekaj dni pisali popravke, ker MP deluje bolj žalostno, predvsem pa med igrami traja preveč časa (več kot minuto).

So pa killstreaki sedaj bistveno bolj zabavni in jih je bistveno več. Sedaj lahko končno iz helikopterja sam streljaš, kar bi moralo biti že v COD4.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

jizzer ::

SP je fantastičen!!!

Bor H ::

Na Metacriticu kr precej hvaljo igro, tudi MP med drugim. Ste mi že skor uničl vso navdušenje nad igro k sta ble zadnje dve strani skor samo jamranje glede dolžine SPja in MPja:P

Ales23LJ ::

Kj nej recm spil smo s crackal in dela odlicno :))) Grafika igralnost izsta kot v prvem delu ,odlična zgodba to je pa tud vse.

dronyx ::

Igrati COD MP 6 na 6 ali celo še manj je za moj okus precej dolgočasno. Očitno bo COD4 MP preživel še vsaj naslednji dve leti. :)

IgorM ::

Dajte malo povedat kakšni so kaj izkušnje z multijem, me prav zanima ali se splača nakup igre ali ne?
Hvala že v naprej.
Igor

ZaOstali ::

Hahahhah, nimam kaj da ne bi rekel: Zelo ste mi smešni PC gamerji, hahahah.
Predlagam da si tisti, ki dvomite v igro ogledate to:
(Video si oglejte na YouTube v polni velikosti)
Tip celo PCgamerjem na 4:45 nameni nekaj besed.
Na posnetku ni spoilerjev!
V nedeljo pa naročim jaz za GayStation3, tako da bom verjetno že drugi teden igral.

destroyer2k ::

ZaOstali

Zakaj smo smešni? Zato ker hočemo funkcije, ki so že od prvega cod-a notri, ali zato ker IW lahko izkluči multiplayer ob nasledjem izzidu?

Berserker ::

Pač smešni ste ko skozi jokate zaradi MP sej imate MW1 je isti MP . Men se zdi da se je folk pritoževal nad triarchom in cod5 zdaj je že IW sux, kaj sploh hočete eni...
Meni je bil glavni SP in mi je bil izjemno dober. MP mi je zapravljanje časa. Igro bom kupil takoj ko bo možno.

Rotaidal ::

Torej, obrnil si pirata, MP ti je zapravljanje časa in boš kupil igro?

dronyx ::

Activision oziroma Infinity ward je imel izvrstno priložnost, da bi naredil res še eno vrhunsko igro za vse ljubitelje PC COD serije. Edino kar bi morali narediti je, da bi dodali še "stand alone" serverje in pustil na miru ostalo, kar je obstajalo že ves čas. Takšno določitev kot so sprejeli, so po moje sprejeli zanalašč, čeprav sporočila ne razumem povsem, ker konec koncev je njim pomemben denar in nekaj milijonov USD manj zaradi morebitne manjše prodaje PC verzije verjetno ni čisto zanemarljivih.

Sedanji "match making" se je po mojih izkušnjah (8 ur MP)izkazal za povsem delujočo rešitev, ki ima svoje prednosti in slabosti.

Kot prvo mene vsekakor moti malo število igralcev, ki je domnevam posledica tehničnih omejitev P2P sistema (host igre je kar eden od igralcev). Večina iger se lahko igra dejansko samo 6 na 6, samo TDM in Domination lahko igraš tudi 9 na 9. Jaz sem bil iz COD4 navajen na vsaj 15 x 15. Če je bilo na serverju samo 10 na 10 se mi je zdelo, kot da je mapa prazna. Če pa igraš 6 na 6, potem pa nekaj igralcev gleda v zrak, eden je snajper, štirje pa letajo naokrog in verjetnost da koga srečaš je majhna. Res v bistvu žalostno in po moje bi morali omogočiti vsaj igro 12 na 12.

Čas, ki je potreben, da se igra začne, je po mojih opažanjih več kot minuta. To je sedaj na začetku sicer OK, ker lahko medtem ko čakaš spreminjaš klase, ampak to je kljub vsemu velik korak nazaj napram COD4, kjer se je nova igra začela bistveno hitreje.

Če igralec, ki je host, igro zapusti, potem se najprej prenašajo neki podatki in sistem išče novega hosta, kar spet traja kakšnih 20 sekund. Čeprav moram reči, da se mi je to zgodilo samo parkrat. Enkrat pa je sploh izgubil povezavo in sem moral ponovno štartati računalnik.

Prednost je pa vsekakor v tem, da zadeva deluje podobno kot recimo sistem Left 4 Dead, le da je tu načinov in s tem izbire možnih tipov igre veliko. To je za občasnega igralca verjetno enostavneje, kot iskanje ustreznega strežnika, ki gosti točno tak tip igre, ki bi ga rad igral (recimo pri COD 4 se mi zdi, da sedaj obstajajo samo še TDM ali pa morda S&D strežniki).

Samo igranje se v bistvu ni dosti spremenilo (ni sicer nagibanja), več imaš možnosti za killstreake, pri čemer je zadnji pri 25 zaporednih ubitih TACTICAL NUKE, kar pomeni, da so vsi mrtvi in se igra konča.

Za 4 pobite zapovrstjo dobiš nekakšen božičkov paketek, ki prileti iz neba in če se dokoplješ do njega, lahko dobiš kateregakoli izmed killstreakov (nekako naključno). Meni vrhunski je ko iz helikopterja streljaš kot iz AC 130, dober je tudi Predator, kjer je kamera v glavi vodene rakete in potem sam upravljaš zadnjih par sekund leta (lahko nasprotnika dobesedno zadeneš v glavo z projektilom).

Perki so običajni (malo modificirani iz COD4), nisem pa opazil, da bi kdo imel marty ali last stand (čeprav baje obstajata).

Predvsem pa očitno ni več prakse iz COD4, ko so iz neba dobesedno deževale granate. Močno upam, da bo tako ostalo tudi ko vsi pridejo do LVL 55!

Se mi pa zdi, da se v MW 2 bistveno več bliska po zaslonu in igra nekako deluje kot bi igral kakšen fliper igralni avtomat. 1000 točk za to 100.000 za ono ...Kr neki.

Skratka kritike PC skupnosti so sicer upravičene, ker je izdajalec te igre očitno pozabil, da so začeli vendarle na PC in so šele kasneje ugotovili, da konzole prinašajo bistveno več denarja.

Nikakor pa igra ni zanič, ker če bi obstajali še vedno strežniki, ki podpirajo klane in ki so meni delovali kot kakšna gostilna, kjer zvečer srečaš znane ljudi, potem je to v vsakem pogledu za ljubitelje FPS verjetno igra leta in korak naprej glede COD4.

Jaz sicer špekuliram, da se bo v roku enega meseca na Steamu pojavila tudi možnost prenosa MW2 strežnika, ker dvomim, da so pričakovali tako ostre negativne odzive in dvomim, da si kdorkoli želi takšne negativne publicitete.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

destroyer2k ::

tr33k

Mogoče še nisi slišal, ampak pc ima klan, ki tekmujemo proti drugim klanom in večino časa brez air strike.. BS. Pa tudi kaj potem če imamo mw1?

T-h-o-r ::

single player je dokaj dober, nekatere stvari pa so zaradi bebavih konzolašev nažalost preveč poenostavili
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

AnZo ::

Jaz sem ga kupil prvi dan v bigbangu. 49EUR - 20EUR popusta (6 nalepkic ;) ) Zanima me, kje lahko preverim kakšen imam točno ping. Tam kjer je ponavadi kazalo ping, so sedaj črtice (tako ko jim ima npr. wlan).
Grafika je čisto ok. Gameplay je isti - edino kar je preveč, so orožja na katera lahko navesiš cel kup dodatkov. Tole bo postalo pomoje ful moteče ko bo določen folk nageekal mape...
Mislim, pa da lahko postaviš svoj server in potem inviteaš svoje prijatelje - mislim, da se server da tudi zaklenit - vsaj tam je ena opcija password...
Če bi kdo rad probal naj me doda v steam ali xfire: AnZo666
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...

dronyx ::

Mislim da se da popravit samo to, da ti kaže več črtic.

C:\Program Files\Valve\Steam\Steamapps\Common\Modern Warfare 2\players\config_mp.cfg

// Shows your ping in a lagometer, you will see exactly when you have the slighest change in ping (Default is 0)
seta drawLagometer "1"

mambli ::

onyx, hvala

Nikec3 ::

Kak se vam kaj zdi MW2? Jaz moram reči da sem razočaran. Res je da je igralnost dobra, lokacije so na najlepših delih sveta itd. ampak ostale stvari pa so slabše od COD4. Najprej grafika. Igro igram vse na high in pa aa 2x, COD4 pa sem igral vse na medium aa pa tudi na 2x, pa se mi zdi grafika pri COD4 zdi boljš. Saj svetloba in pa eksplozije so lepe, je pa to tudi vse kar se grafičnih vrhuncev tiče, ampak ko pa pogledaš na tla in v v bližnje stene pa je za bruhat kako so grde. Nočem niti vedet kakšna je grafika če imaš vse na low.

Druga stvar pa so misije. Ni nekega skupinskega boja, ampak je vse skupaj bol Rambo stil. Sredi Rio De Janeira sem sam sredi mesta in na mene streljajo z vseh streh, vogalov, lukenj itd. Nakar jih vse pobijem in to je to.

Naredil sem komaj nekaj misij, tako da je moje mnenje lahko še spremeni, ampak močno dvomim da se bo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Nikec3 ()

M-XXXX ::

Najprej grafika. Igro igram vse na high in pa aa 2x, COD4 pa sem igral vse na medium aa pa tudi na 2x, pa se mi zdi grafika pri COD4 zdi boljš.

Glede na to da gre za ISTI pogon bi težko rekel, da tole drži.

Naredil sem komaj nekaj misij, tako da je moje mnenje lahko še spremeni, ampak močno dvomim da se bo.

Da te potolažim- se bo:D

T-h-o-r ::

tam v riu nisi sam

ampak tvoja teammmata pač malo prej ubije

si pač v rio v faveli, se mi zdi kar dokaj realno

edit: pozabil sem še na zgodbo, ki je najbolj močna v vseh codih, in ta aspekt igre me je dokaj navdušil, čeprav je precej smešna :P

sploh tisto, ko se v noradu pogovarjaju o 100+ sovražnikih :D

rio je najbolj krvavo mesto na svetu

nasploh so mi misije odlične, vendar igra ni vredna 60EUR nikakor

pa IT'S NOT BALANCED FOR LEAN

pa nekaj reči je res preveč preprosto narejenih, kot sem že povedal
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: T-h-o-r ()

Tr0n ::

Pa SP je prekratek. :)

T-h-o-r ::

saj zato ni vredna 60EUR:D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

ZaOstali ::

Če mene vprašate, nobena igra na ni vredna 60EUR (ok pustmo tistih 20kil plastike ki jo dobimo zraven).
Ampak kaj č'mo. Tak' pač je.

Berserker ::

Komot bi jo lahk dali za 30-40 EUR, pač ker je dobra zgodba a je vse skupaj samo 6 ur dolgo. MP je isti kot v cod4 z nekaj izboljšavami tukaj sploh računat nebi smeli ker ni serverjev in igraš v enem velikem laggu pa itd... 60 EURso vredni samo kakšni rpg-ji recimo borderlands pa fallout3.

ahac ::

Sej ne stane 60EUR, ampak 40 do 45EUR (PC).
Vsaj cene poglejte preden jih kurcate... :P
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

T-h-o-r ::

we zont haz mastercards
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Skyman ::

ja treba mal na tezji stopnji probat ne pa sam na easy spilat poj pa nc cudnga da vsi v 1 dnevu koncate SP

Berserker ::

Jaz sem sel na pc-ju na regular ampak če greš na težje pol itak ni več zabavno če samo umiraš pa stojiš za vsakim zidom. Igro bi pač morali naredit daljšo, navsezadnje bi se moral z makarovim obračunat, pač rabijo snov za nadaljevanje in novo molzenje denarja.

NazgulRR ::


Glede na to da gre za ISTI pogon bi težko rekel, da tole drži.


Tudi meni na istem računalu deluje bolje kot pa COD5 (World at War). Ampak mi je grafika kul in se nič ne pritožujem, da mi manj šteka :P.

Koliko misij pa je v SP?

mijav7 ::

Kupim igro ko bo:
- dedicated server
- console
- lean

dronyx ::

Včeraj sem opazil, da nekateri očitno že imajo cheat tipa aimbot. V treh igrah je isti igralec prišel do nuke (25 zaporednih killov), rezultat je bil pa vedno takšen, da je imel sam čez 70 killov, drugi najboljši pa komaj 15 ali manj.

kar se grafike tiče pa mislim da dokler ne pridejo ven nove generacije konzol, boljše grafike ne bo, ker delež prodaje PC iger je majhen in nihče ne bo delal posebne verzije za PC. Če gledam današnje igre na PC in to primerjam z Half Life 2 iz leta 2004, jaz ne vidim čisto nobenega omembe vrednega napredka. Mnoge izgledajo bistveno grše kot Half Life 2.

Sicer po moje mora grafika biti funkcionalna, ne nujno fotorealistična, kot je to poskušal Crysis. V igri tipa MW2 po moje nima nihče niti časa gledati fotorealistično grafiko, ker te neprestano napadajo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

PARTyZAN ::

Oh, the irony

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

mastah ::

Kupim igro ko bo:
- dedicated server
- console
- lean

cheater!!

Gento ::

offtopic: jst bi pa vprašal kero grafično kartico se mi bol splača kupit.. oz. kera je bolša radeon sapphire HD 4650 ali xfx geforce 8600 gts..

hvala lepa za pomoč vnaprej :)

lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gento ()

Skyman ::

4770 je res best buy

drugac je pa ta capture the flag res carski :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Skyman ()

AlesSLO ::

Kje si lahko spremenim nick?

dronyx ::

Kje si lahko spremenim nick?

Nick lahko spremeniš v Steam accountu.

AlesSLO ::

Hvala. =)

RazzorX ::

Najprej sem sprobal "travniško" verzijo singleplayer in mi je bila všeč, ter si kupil igro in moram rečt, da mi je multiplayer veliko bolj všeč kot pri CoD 4, saj ni po 40 igralcev na serverjih in ne "dežujejo" granate in ostalo. Všeč mi je tudi veliko orožij in raznih dodatkov itd. Čeprav se mi pa res zazdi včasih da igram fliper saj vse žmiga na vsak kill in podobno. =) Mogoče so mi bili serverji bolj všeč kot tole P2P povezovanje.

xsannyx ::

Danes inštaliram cod mw2 in lepo vse zaženem. se mi campain mode lepo naloži potem pa skoz neki lagira ter vse je zbuggano. Nato mi pa driverje resetira tako kot da bi se mi grafična kartica preveč segrevala :S
Moj sistem je dovolj dober da žene to igro brez laga, imam najnovejše driverje ter moja grafa ni overclockana.
Mi zna kdo pomagati?

z3ro ::

single player obrno v 5 urah pa 3 minutah..na drugi težavnostni stopnji..najbolši cod do zej..vsaj men:) sam ni mi jasno...zakaj mi piše da je narjeno komaj 50,7% single playerja? a se tisti "eventi" tud štejejo zram?

Sale_One0 ::

@z3ro

Odvisno od težavnosti na kateri igraš Regular je 50% by default, Hardened 70% in Veteran 90%, ostalih 10% je Intel ki ga pobiraš med igro.
Si vis pacem, para bellum.

rdecaluc ::

Lihkar inštaliram.. upam da je vredno :))
Est modus in rebus. ,typos

Meizu ::

single player obrno v 5 urah pa 3 minutah..na drugi težavnostni stopnji..najbolši cod do zej..vsaj men:) sam ni mi jasno...zakaj mi piše da je narjeno komaj 50,7% single playerja? a se tisti "eventi" tud štejejo zram?



Ali si torej narobe precital procentazo narejenega, ali pa lazes, da si obrnil spil na drugi tezavnostni stopnji. :))
««
5 / 19
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty: Modern Warfare 3 (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
528127789 (4750) Skyman
»

Call of Duty: Black Ops (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Igre
828159086 (3584) oo7
»

Call of Duty: Infinite Warfare (Call of Duty 13) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Igre
32768945 (36710) oo7
»

Call of Duty: Black Ops 3 (Call of Duty 12 (2015) Treyarch) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20937624 (23266) oo7
»

Call of Duty: Ghosts (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Igre
419100751 (75580) Klemzz

Več podobnih tem