Forum » Omrežja in internet » wireless preko SIOL modema
wireless preko SIOL modema
justME1 ::
lp.
na siolu pravjo da so mi omogocl to funkcijo (ce uporavbm ASUSov usb key za wireless dela po parih sekundah use brez večjih nastavitev, z mojo mrezno je pa kr dost problemov)
torej, imam nekaj težav s postavljenjem wirelessa
piše mi da je ze povezan (wireless network connection status pise da je connected (nekaj casa je pisalo da "aquira network adress" sam sem to postimal))
signal pise da je odličen
mam od realteka mrezno, uporabljam pa "REALTEK RTL 8187 wireless LAN utility"
ipje sem mislim da nastimal pravilno (192.168.1.1 gateway 192.168.1.3 ip)
če se komu slucajno da bi prosil za "step by step" postopek, alpa link:)
hvala za pomoč :)
na siolu pravjo da so mi omogocl to funkcijo (ce uporavbm ASUSov usb key za wireless dela po parih sekundah use brez večjih nastavitev, z mojo mrezno je pa kr dost problemov)
torej, imam nekaj težav s postavljenjem wirelessa
piše mi da je ze povezan (wireless network connection status pise da je connected (nekaj casa je pisalo da "aquira network adress" sam sem to postimal))
signal pise da je odličen
mam od realteka mrezno, uporabljam pa "REALTEK RTL 8187 wireless LAN utility"
ipje sem mislim da nastimal pravilno (192.168.1.1 gateway 192.168.1.3 ip)
če se komu slucajno da bi prosil za "step by step" postopek, alpa link:)
hvala za pomoč :)
jan01 ::
Prek kabla se priklopni na router, pojdi pod wireless nastavitve, izberi pri prvem edit in pojdi čez postopek(wpa2, pre share key, aes, geslo akyimalne dolžine!!!-naključne črke, številke, znaki, to potem nekam na računalnik skopiraj. Pri ostalem, pa klikuj le next, next in to je to.
Spajky ::
Jest pa rabim eno info glede ene posebne nastavitve/postavke na SiOL_ADSL ruterju Sinope568+ <i>Home Gateway</i> za wifi , če bi iNet še vedno normalno delal prek WLAN tudi po resetu ruterja na tisti linkani nastavitvi ... ps.: nimam pač fizičnega dostopa do ruterja za reset na fabriške/defolt nastavitve namreč če zaj***m ... Lahko kdo tle to s tem ruterjem proba ??
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5375 (4056) | Mikec17 |
» | Spor naslovov IP (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12303 (11079) | turob2 |
» | AMIS-ov enkom modemOddelek: Omrežja in internet | 16168 (9741) | d4vid |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52330 (24080) | simone |
» | Kako priklopit brezžični router?Oddelek: Omrežja in internet | 17002 (16247) | Tilen |