Forum » Pomoč in nasveti » Miške ne prepozna(PS/2 adapter ali USB)
Miške ne prepozna(PS/2 adapter ali USB)
-->SMILEY<-- ::
Torej, imam dokaj nerešljivo težavo.
Naj najprej povem, da je miška popolnoma 100% delujoča.
Težava se je pojavila že pri novi inštalaciji WIN XP - miška, priklopljena preko PS/2 adapterja mi je med inštalacijo zmrznila.
Prav tako je sedaj, ko ze XP zažene, miška ne dela. Sem poskusil z vklopom direkt v USB pa se mi v orodni vrstici pojavi ikona od usb(tista veja-mislim da je to USB HUB), in vse zašteka. Kakor hitro izklopim miško, dela spet vse normalno, tudi druge USB naprave(ključi,...)
Fora pa je, če vklopim staro PS/2 miško, pa dela čisto brez problema.
Nevem v čem je fora, tudi z gonilniki od miške si ne morem pomagat.
Kakšna ideja?
HVALA.
Naj najprej povem, da je miška popolnoma 100% delujoča.
Težava se je pojavila že pri novi inštalaciji WIN XP - miška, priklopljena preko PS/2 adapterja mi je med inštalacijo zmrznila.
Prav tako je sedaj, ko ze XP zažene, miška ne dela. Sem poskusil z vklopom direkt v USB pa se mi v orodni vrstici pojavi ikona od usb(tista veja-mislim da je to USB HUB), in vse zašteka. Kakor hitro izklopim miško, dela spet vse normalno, tudi druge USB naprave(ključi,...)
Fora pa je, če vklopim staro PS/2 miško, pa dela čisto brez problema.
Nevem v čem je fora, tudi z gonilniki od miške si ne morem pomagat.
Kakšna ideja?
HVALA.
ModriN96 ::
mislm da po vsem tem napisanem, je problem v miški... komot je kkšen čip fuč al pa kej podobnga.
-->SMILEY<-- ::
mislm da po vsem tem napisanem, je problem v miški... komot je kkšen čip fuč al pa kej podobnga.
Evo rešil. Banalni primer. U device managerju pobrisal vse u vezi z USB-jem, odklopil miš in jo ponovno priklopil.
Hvala,
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Večkratni kliki namesto enojnegaOddelek: Pomoč in nasveti | 2395 (1517) | Glugy |
» | zakaj miska ne deluje??Oddelek: Strojna oprema | 7856 (7142) | ecstasy |
» | Knoppix vprašanja...Oddelek: Operacijski sistemi | 994 (909) | Gapi |
» | Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8229 (5590) | SnakeBite |
» | KRITIČNO STANJE po flashanju BIOSa in besnem resetiranjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1242 (998) | Z-lot |