Forum » Zvok in slika » Grafična se poslavlja ?
Grafična se poslavlja ?
MrStein ::
Kaka ideja ?
Ob premiku onega okna postane čist tak "zašuman". Sprva je še napol bila vidna vsebina. Na sliki se še vedno vidi par belih koščkov in del modrega vrha okna.
Tudi nekatere črke v BIOS-u imajo manjkajočo vsako drugo vrstico.
Je še kaj upanja ?
Ob premiku onega okna postane čist tak "zašuman". Sprva je še napol bila vidna vsebina. Na sliki se še vedno vidi par belih koščkov in del modrega vrha okna.
Tudi nekatere črke v BIOS-u imajo manjkajočo vsako drugo vrstico.
Je še kaj upanja ?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
PC in monitor sta OK, ker z drugo grafo dela brez problemov.
Motiti se je človeško.
Pšenični ::
Grafa je zanič, isto je mojemu bratu crknila 6800gt, ker je hotel preveč.Vendar probej jo flešat z originalnim biosom, z originalnim še enkrat ponavljam, Jaz sem jo tako oživel za par dni, potem pa spet po starem. Mogoče bo kaj. Poskusi.
BIOS je že originalen. Gre za AIW 9800.
Lahko kdo da link do BIOS-a, če slučajno sam ne najdem ?
Lahko kdo da link do BIOS-a, če slučajno sam ne najdem ?
Motiti se je človeško.
Takoj. Sem grafo ravno v PC montiral.
Prej je bil v drugem PC, kjer je delal OK.
(razen, da je vsak drugi mesec skurilo napajalni kabel. Kak je onemu lastniku to ratalo, mi ni jasno. Z drugo grafo mu je enako delalo. Mogoče čuden napajalnik ??? Šlo se je za to, da se je PC začel pritoževati, da ni napajanja na grafi. Priključek pa je bil ves osmojen. Smo naslednjega iz napajalnika priklopili, pa je pol spet delalo.)
Prej je bil v drugem PC, kjer je delal OK.
(razen, da je vsak drugi mesec skurilo napajalni kabel. Kak je onemu lastniku to ratalo, mi ni jasno. Z drugo grafo mu je enako delalo. Mogoče čuden napajalnik ??? Šlo se je za to, da se je PC začel pritoževati, da ni napajanja na grafi. Priključek pa je bil ves osmojen. Smo naslednjega iz napajalnika priklopili, pa je pol spet delalo.)
Motiti se je človeško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GF 6600 256MBOddelek: Navijanje | 1567 (1099) | Ali-baba |
» | flashanje 9800pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5123 (3719) | Black Metalc |
⊘ | Nočejo Sapphire X800XT PE menjat, ker sem "NAVIJAL" karto (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 7087 (4126) | OwcA |
» | Do kolk lahko grem pri R9800 pro 128MbOddelek: Navijanje | 2043 (1538) | MEDENA |
» | Spet, Powercolor 9800SE?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4871 (3631) | PCman |