Forum » Programska oprema » asus n50vn xp driverji
asus n50vn xp driverji
jobers3 ::
živjo sem kupil asus n50vn in ker so bli gor licenčni vindowsi vista in je zafrkavala do amena sem jo dol dal in sem hotel naložiti xpje samo potem sem pogruntal da nimam driverjev. seveda sem dal nazaj visto ampak buissunes paket in home premium kot je bila prej.zdaj me pa zanima kje se bi dalo dobite driverje za xpj-je.da bi imel driverje za vse te stvari k jim ta comp ponuja v bistvu iste driverje kot jih imam na dvd ju za visto.sicer sem našel uradno stran na kateri do driverji za xp-je vendar jih je malo morje in ne vem al je treba vse dol dat al ne. zato bi prosil vas za pomoč če že ima kdo te driverje na kakšnem dvdju za ta comp oz. kje se jih bi dalo dobit da se jih vsaj potegne dol v enem kosu.
hvala lp
hvala lp
Zheegec ::
Gonilnike dobiš na proizvajalčevi strani
Izbereš "notebook", "N50 series", "N50VN" in potem "Windows XP".
Izbereš "notebook", "N50 series", "N50VN" in potem "Windows XP".
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
jobers3 ::
ja sej tam sem gledal samo tam je en kup driverjev in ne vem al treba vse ko so tam dol dat tud z unimi hotfixi al ne.
sem jih pa že nekaj staknu in probal naložit ko sem mel xp je gor pa mi ni hotelo nalagat češ da ni neki kmopatibilno. bil bi pa zelo vesel če se bi dalo že kje na upu dobit vse potrebne gonilnike za ta comp.
lp
sem jih pa že nekaj staknu in probal naložit ko sem mel xp je gor pa mi ni hotelo nalagat češ da ni neki kmopatibilno. bil bi pa zelo vesel če se bi dalo že kje na upu dobit vse potrebne gonilnike za ta comp.
lp
Zheegec ::
Saj tam so gonilniki ja. Downloadaš in naložiš vse skupaj.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus vs AcerOddelek: Kaj kupiti | 2878 (1833) | s1m0n |
» | prenosnik za 1000€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9742 (7752) | Leks |
» | Driver za Nvidia 9650mOddelek: Pomoč in nasveti | 1910 (1533) | MeMarko |