Forum » Programska oprema » MX Revolution + SetPoint 4.72 = ne uboga
MX Revolution + SetPoint 4.72 = ne uboga
DrSergioDJ ::
En problem mi dela sive lase sedaj že kake 2 leti
Poinštaliram SetPoint 4.72, naštimam tipke na MX Revolution miški in recimo pol leta vse dela ok.
Nato pa vedno ena in ista tipka (na sredini miške, pod zgornjim scroll-om) neha ubogati.
Naštimano imam na "Enter" funkcijo, tudi SetPoint kaže, da je naštimana "Enter" funkcija, a gumbek mi odpira "Search" oz. me v FireFoxu vrže skrajno desno zgoraj v iskalno okence.
Kaj mi je storiti?
OS je bil prej XP, sedaj Win 7, kot pravim je delalo brez problema vsaj pol leta, potem pa začne nagajati.
Poinštaliram SetPoint 4.72, naštimam tipke na MX Revolution miški in recimo pol leta vse dela ok.
Nato pa vedno ena in ista tipka (na sredini miške, pod zgornjim scroll-om) neha ubogati.
Naštimano imam na "Enter" funkcijo, tudi SetPoint kaže, da je naštimana "Enter" funkcija, a gumbek mi odpira "Search" oz. me v FireFoxu vrže skrajno desno zgoraj v iskalno okence.
Kaj mi je storiti?
OS je bil prej XP, sedaj Win 7, kot pravim je delalo brez problema vsaj pol leta, potem pa začne nagajati.
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za miš me hecaOddelek: Programska oprema | 1019 (919) | jurre |
» | Logitech SetPoint problemOddelek: Programska oprema | 1185 (914) | dukenukem |
» | Posebnosti nekaterih programov v Windows Vista !Oddelek: Operacijski sistemi | 4347 (2546) | aiko |
» | acad 2004Oddelek: Programska oprema | 929 (881) | Person |
» | Problem s SetPointom!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1520 (1344) | robotek87 |