Forum » Pomoč in nasveti » Prijava v Visto
Prijava v Visto
Butec123 ::
Na prenosniku uporabljam Visto, vendar se mi je danes zgodilo da se nisem mogel prijaviti v svoj uporabniški račun. Tako da sem se sedaj začasno prijavil pod drugega (še dobro da mam dva).
Javlja mi:
Prijava storitve user profile service ni uspela.
Uporabniškega profila ni mogoče naložiti.
Probal sem tudi spremeniti geslo seveda pod drugim uporabnikov, vendar neuspešno.
Za to me zanima če kle gor kdo zna pomagat.
Javlja mi:
Prijava storitve user profile service ni uspela.
Uporabniškega profila ni mogoče naložiti.
Probal sem tudi spremeniti geslo seveda pod drugim uporabnikov, vendar neuspešno.
Za to me zanima če kle gor kdo zna pomagat.
Ja, geslo sem odstranil. Pa nč,oz. takoj ko kliknem na uporabnika mi napiše zgoraj omenjeno. Če pa bom zbrisalprofil bom pa verjetno zgubil določene nastavitve ter kakšne podatke.
Rabim še kakšno vašo idejo.
Rabim še kakšno vašo idejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Butec123 ()
Ali je še kakšen strokovnjak gor, da mi pomaga rešit omenjeni problem. Ali res ostane samo brisanje profila.
rob roy ::
jest mam tut problem s to visto nekega jutra v nedeljo se zbudim in hočem utipkati geslo in mo napiše da je napačno, ker računalnik uporabljam samo jaz ni nobene možnosti da bi geslo spremenil kdo drug
ali je kakšna rešitev glede tega ali ...??
ali je kakšna rešitev glede tega ali ...??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | facebook (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20059 (6075) | galu |
» | Ukraden prenosnik in vohljanje za tatovi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12875 (7998) | solatko |
» | Windows ne more odstraniti geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 2778 (2266) | amigo_no1 |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5205 (4812) | SLO_Matej |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14220 (11055) | fosil |