» »

usposabljam rač.

usposabljam rač.

Yeb0` ::

mam en star rač in bi ga rad usposobil mislim da je pentium 4 not sem pa dal tudi geforce 4 grafično in nov disk. zdaj pa ko ga vklopim začne piskat in vsake 3 sec. zapiska pa na ekranu se nič ne prikaže niti bios pa nič. pa sem probal da bi resetiral bios sem vzel baterijico ven pol pa sem ga vklopo in ni nič piskalo pa nič se ni pokazalo na ekranu samo ventilatorčki so laufali pa lučke so svetile :D
ima kdo kakšno idejo kaj bi blo to narobe?? je možno da je kaj crknilo?? dajte če maste kakšne ideje saj ni škoda tega rač samo povejte pa bomo sprobali :D
LP ;)

JayKay ::

ram, grafa ali pa cpu. Najprej probaj ram. če maš dve palčki probaj najprej eno pol pa drugo, v različnih slotih. Če ne pomaga probaj grafo. Če maš kako na pci, lahjko tudi agp.ž
Aja, najprej pa vgasni računalnik odklopi elektriko in clearaj cmos. Jumper na matični prestaviš na drugi pin. Poglj v navodila matične kje je ta jumper. Počakaš minuto, daš jumper na prvotno mesto in zaženeš računalnik.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JayKay ()

Spike Edin ::

Več ali manj je krivec RAM tako da probaj nekje dobiti RAM in testiraj ... Lahko je pa tudi grafična kartica, imaš pa tudi varijanto da upišeš v googla BIOS beep code in preveriš ;)
The PC Doctor

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC se prižge, ekran pa ne (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11115234 (13796) Berni_01
»

Računalnik se prižge in ugasne!?

Oddelek: Strojna oprema
318602 (6505) kupim9
»

Težave pri na novo sestavljenem računalniku.

492004 (1467) Dominik91
»

Ob zamenjavi "cpu fan", se pc ne priŽge

91735 (1605) nejcek74
»

Težava: Athlon 2400+ in Ms 8137c !?

Oddelek: Strojna oprema
121333 (1177) PROTOTIP

Več podobnih tem