Forum » Pomoč in nasveti » Toshiba Satellite-Adapter
Toshiba Satellite-Adapter
white1981 ::
Živjo,
mam Toshibo Satellite L40-18x in mi je že drugič crknil polnilec (ac adapter). Nazadnje sem imela comp ene 3x na servisu da se je izpostavilo da je v tem problem, zdaj pa ista finta-včeraj dam polnilec not v vtičnico, nekaj zacvrči in comp sploh ne reagira na polnilec. Finta je, da je laptop že izven garancije, zato ga na nek servisu ne bom pošiljala, zanima me le, kolikšna je verjetnost da je res finta v polnilcu-je lahko kej drugega? Vse ostalo načeloma štima (nekaj je blo rečeno da je problem v biosu prej, ker mi je vedno zamešalo datume, ma to so porihtali in tut zdej nimam s tem problemov).
Na servis mi je bv dajat, Toshibe nima noben ki ga poznam, da bi sprobala če je res finta v polnilcu.
Kaj mislite?
Tnx
mam Toshibo Satellite L40-18x in mi je že drugič crknil polnilec (ac adapter). Nazadnje sem imela comp ene 3x na servisu da se je izpostavilo da je v tem problem, zdaj pa ista finta-včeraj dam polnilec not v vtičnico, nekaj zacvrči in comp sploh ne reagira na polnilec. Finta je, da je laptop že izven garancije, zato ga na nek servisu ne bom pošiljala, zanima me le, kolikšna je verjetnost da je res finta v polnilcu-je lahko kej drugega? Vse ostalo načeloma štima (nekaj je blo rečeno da je problem v biosu prej, ker mi je vedno zamešalo datume, ma to so porihtali in tut zdej nimam s tem problemov).
Na servis mi je bv dajat, Toshibe nima noben ki ga poznam, da bi sprobala če je res finta v polnilcu.
Kaj mislite?
Tnx
zee ::
Pomeri napetost v vticnicah. Lahko, da imas previsoko oz. da mocno niha.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
white1981 ::
Polnilec je bil sproban v vseh možnih vtičnicah že... ne reagira računalnik. Grem zdej na čist eno drugo lokacijo in bom še tam..sam glede na to, da neki reagira medtem ko ga dam v vtičnico, menda ni čist hin?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | polnenje telefona brez polnilcaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4676 (3791) | louser |
» | Baterija v prenosniku je prenehala delovatiOddelek: Strojna oprema | 5758 (4946) | Ahim |
» | Napajanje telefona v avtomobiluOddelek: Na cesti | 4146 (2205) | 2f4u |
» | 12V avtopolnilci - skoz vklopljen?Oddelek: Na cesti | 5854 (4661) | d4vid |
» | Ko ti crkne polnilec tik pred iztekom garancijeOddelek: Loža | 1706 (1244) | WildChild |