Forum » Pomoč in nasveti » canon mp140 - odklep za neoriginal kartuše?
canon mp140 - odklep za neoriginal kartuše?
BCSman ::
Kupil sem črno kartušo od prinka, pa je tiskalnik "ne prepozna", zaradi zaščite pač. Utripa Error na lcd-ju in lučka da se prazni črnilo. Kako se to stvar odklene, da bo delovalo?
Sicer poleg kartuše so neka navodila, vendar jih ne razumem prav dobro:
1. Tega sporočila ne upooštevajte in ga izklopite -> kako naj ga izklopim?
2. reševanje problema: pritiskajte nekaj sekund na črni ali barvni gumb, ki se nahajata na komandni plošči. Tiskalnik bo pričel tiskati. -> kateri gumbi so to? če pritiskam na tiste za črnobelo oz barvno skeniranje se nič ne zgodi.
EDIT: še enkrat dal ven in noter kartušo in samo od sebe začelo delovat. Lučka za pomanjkanje črnila pa bo vedno svetila, a to me ne moti.
lp
Sicer poleg kartuše so neka navodila, vendar jih ne razumem prav dobro:
1. Tega sporočila ne upooštevajte in ga izklopite -> kako naj ga izklopim?
2. reševanje problema: pritiskajte nekaj sekund na črni ali barvni gumb, ki se nahajata na komandni plošči. Tiskalnik bo pričel tiskati. -> kateri gumbi so to? če pritiskam na tiste za črnobelo oz barvno skeniranje se nič ne zgodi.
EDIT: še enkrat dal ven in noter kartušo in samo od sebe začelo delovat. Lučka za pomanjkanje črnila pa bo vedno svetila, a to me ne moti.
lp
- spremenilo: BCSman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako tiskat brez ena kartuŠeOddelek: Pomoč in nasveti | 4807 (4236) | SG_101 |
» | tiskalnik HP dj F380 in utripajoča lučka ERROROddelek: Strojna oprema | 928 (871) | tea88 |
» | Kartuše se prehitro pritožujejoOddelek: Novice / Tožbe | 4292 (3193) | OSA |
» | Nakup tiskalnika!?Oddelek: Kaj kupiti | 1581 (1431) | Tradewind |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3952 (3376) | TheJack |