» »

Windows vista, po inštalaciji problem

Windows vista, po inštalaciji problem

xardas222 ::

Pozdravljeni!

Na prenosniku sem inštaliral visto, prej je bila že tudi vista samo je neke lagala pa sem se odločil da jo na novo gor dam in sicer na C-ju se mi je ustvarila mapa windows old, ki sem jo tudi izbrisal ampak sedaj ko zaženem prenosnik mi da opcijo windows vista *2 kot da bi mel naložena 2 OS-ja, kak to rešit da bi se direk bootalo v windows brez stiskavanja pa prej ko je še bla mapa windows old je isto delalo



lp

B & O ::

To ti je nastalo ker nisi pobrisal in še 1x ustvaril particije na kateri je bila prejšnja Vista. Po moje najbolje da še 1x lepo vse naložiš in paziš da prej zasigurno pobrišeš in ustvariš novo particijo za novo namestitev.

Sicer kolikor se spomnim so imeli XP-ji nekje na nadzorni plošči to za porihtat, samo tam nisem bil jaz nikol siguren kater OS je pravi in ker je "old" tak da se nisem s tistim dosti igral. =)

xardas222 ::

bom probo samo je nikak me ne boota, ce pa instaliras direkt iz windowsov pa ti rece da ce ces particije spreminjat moras pac bootat

B & O ::

Iz Windowsov ne nalagat. Preveri nastavitve v BIOS-u, če imaš "first boot device" na CD-ROM nastavljen in če si zapekel kot image. Ko boš prišel do nastavitev particij, tam pobriši vse obstoječe particije in si razdeli nove kot ti ustreza.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 10 "clean install"

Oddelek: Pomoč in nasveti
4814191 (11691) fujtajksel
»

Kako namestiti Windows 7 na DVD/USB?

Oddelek: Pomoč in nasveti
103522 (3341) Newholland
»

Windows 7

Oddelek: Pomoč in nasveti
5962 (791) Jakob0
»

Miš in tipkovnica se občasno ne odzivata

Oddelek: Strojna oprema
352256 (1925) bluefish
»

nove particije

Oddelek: Pomoč in nasveti
131058 (988) bluefish

Več podobnih tem