Forum » Zvok in slika » Soba 4x3 m, 5.1 zvočni sistem, ali 7.1 ?
Soba 4x3 m, 5.1 zvočni sistem, ali 7.1 ?
kretnichar ::
Lp
V kratkema bom kupil 42" LCD ( Philips 42PFL8404H ) (ciljam na kakih 1030€ , se še pogajam z BB in ideo.si ) , in me zanima kateri zvočni sistem mi priporočate?
5.1 ? Zakaj ja / ne ?
7.1 ? Zakaj ja / ne ?
Na voljo imam cca. 800€ , in ne želim npr. kupit kakiga Logitecha al pa kurčosonik ( to ni letelo na sony Tongue ) , ampak mogoče kakšniga maranza, harman kardona , onkyo-a, ali nekaj kaj je v visokem rangu.
Všeč mi je tudi naslednji 7.1 sistem , zatorej vas prosim da mi poveste kakšne imaste tudi sami izkušnje z onkyo.
Všeč mi je tudi zaradi tega saj je ojačevalec 7x130W , in vsak zvočnik ima ravno 130W ( razen aktivnega subwooferja seveda ) .
http://www.makophone.com/onhthothsybl.h...
Ima kdo tudi kakšen drugačen predlog?
Hvala za pomoč,
Dani =)
V kratkema bom kupil 42" LCD ( Philips 42PFL8404H ) (ciljam na kakih 1030€ , se še pogajam z BB in ideo.si ) , in me zanima kateri zvočni sistem mi priporočate?
5.1 ? Zakaj ja / ne ?
7.1 ? Zakaj ja / ne ?
Na voljo imam cca. 800€ , in ne želim npr. kupit kakiga Logitecha al pa kurčosonik ( to ni letelo na sony Tongue ) , ampak mogoče kakšniga maranza, harman kardona , onkyo-a, ali nekaj kaj je v visokem rangu.
Všeč mi je tudi naslednji 7.1 sistem , zatorej vas prosim da mi poveste kakšne imaste tudi sami izkušnje z onkyo.
Všeč mi je tudi zaradi tega saj je ojačevalec 7x130W , in vsak zvočnik ima ravno 130W ( razen aktivnega subwooferja seveda ) .
http://www.makophone.com/onhthothsybl.h...
Ima kdo tudi kakšen drugačen predlog?
Hvala za pomoč,
Dani =)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočni sistem za 500€ (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8450 (5748) | PlayRoom_si |
» | Katere zvočnike za hišni kino kupiti?Oddelek: Zvok in slika | 6632 (5903) | Janac |
» | AV sprejemnik do 300 EUROddelek: Zvok in slika | 6979 (6085) | misek |
» | Racunalnik -> Reciver (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4879 (4422) | filtr |