Forum » Programska oprema » Problem z bližnjicami ( Windows 7 )
Problem z bližnjicami ( Windows 7 )
Ex0rC|5t ::
Imam problem z ikonami, ki pa je nastal takrat, ko sem hotel odstraniti tisto puščico pri vseh "ročno" narejenih bližnjicah. Zagnal sem par programov / registrskih vnosov, tak da ne vem točno, kaj od tega je povzročilo to napako.
Kakorkoli že, tako sedaj izgledajo moje ikone - vse nove bližnjice
Obstaja kaka komanda / program za reset teh bližnjic ( natančneje tistih puščic, ki so po defaultu zraven vsake bližnjice ) ?
Kakorkoli že, tako sedaj izgledajo moje ikone - vse nove bližnjice
Obstaja kaka komanda / program za reset teh bližnjic ( natančneje tistih puščic, ki so po defaultu zraven vsake bližnjice ) ?
prepozno :/
Sem mislil, da bodo na nekem drugem forumu odgovorili, pa sem jih očitno precenil, zato pa upam, da bo tukaj na slo-tech boljše :)
Sem mislil, da bodo na nekem drugem forumu odgovorili, pa sem jih očitno precenil, zato pa upam, da bo tukaj na slo-tech boljše :)
Mohic ::
Jah čisto sam si si kriv, če ti puščica ni bila všeč. Najboljše, da vso zadevo še enkrat inštaliraš, kajti dvomim, da boš našel rešitev.
bluefish ::
še enkrat poišči proces, po katerem si odstranjeval puščice, potem pa pojdi v obratni smeri oz. prilepi link do sem.
Ni bil virus. Problem mi je uspelo popraviti s programom Ultimate Windows Tweaker.
Enostavno sem spet vklopil puščice, in jih pozneje odstranil, sedaj je normalno.
Hvala.
Enostavno sem spet vklopil puščice, in jih pozneje odstranil, sedaj je normalno.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev časovne ure za odpiranje vratOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2553 (1731) | mirator |
» | Izšel Firefox 20 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 17460 (13407) | medenko |
» | Firefox 2.0 je zunajOddelek: Omrežja in internet | 4482 (2529) | boyan64 |
» | Ikone w widows xp so izginile !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2103 (1821) | K0K0 |
» | Priporočam - WinBoost 2001Oddelek: Programska oprema | 1319 (1020) | teac |