» »

Kako razpoloviti podnapise za DivX

Kako razpoloviti podnapise za DivX

eraserr ::

Imam prevedene podnapise za en film in podnapisi so v MicroDVD formatu pa še v obliki za 1CD. Jaz sem naredil 2 cdja in sedaj ne vem kako bi nastavil podnapise za drugi cd, kako bi popravil čase. Če bi lahko konvertiral podnapise v SUbrip format jih potem lahko popravim v Subripu, samo ne vem kako jih pretvorit.
A se komu kaj sanja?

TribesMan ::

Za to obstaja program Subtitle Adjuster. Zadnja verzija je 1.4. Dobiš pa ga na "dvd.box.sk" pod sekcijo DiVX. Ta proggy zna svašta ločevat podnapise, določat framerate, pretvarjat med različnimi formati.

Pa reč da nism faca

:D

mortal ::

če te zanima si lahko tukaj downloadaš program za delo-pretvarjanje z podnapisi v slovenščini pa še grafični vmesnik ima.

l.p. Uroš:Dprogramček

msmiha ::

To je pa najlažje naredit. Zaženeš film pogledaš, kje je konec prvega dela in kaj tam reče nekdo. Podnapis odpreš s beležnico. Do tistega dela podnapisa katerega si si zapolno in do tja vse izrežeš. Potem pa enostavno prilepiš v novi txt dukument. Pol pa če se ti lubi lahko spremeniš končnico txt v sub. Delalo bo pa tudi če bo blo v txt:D
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

matevzm ::

Ce uporabljas MicroDVD, jih ni potrebno locevati. Samo INI naredis, kjer poves, kako dolg je film na pravem CDju, nato pa MicroDVD avtomatsko preklopi na drugega in pravilno predvaja tudi podnapise.

bastadu ::

matevzm: Kako točno narediš to v MicroDVDju? Imam ena dva filma, ki sta na dveh CDjih, pa se podnapisi na prvem CDju predčasno končajo, na drugem CDju se pa predvajajo tisti, ki bi se še morali na koncu prvega CDja... thx


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Podnapisi na Dvix! Kak?

Oddelek: Programska oprema
182138 (1741) Borci
»

micro DVD

Oddelek: Zvok in slika
191242 (904) Kaiser
»

win 98 + bsplayer: ni podnapisev

Oddelek: Zvok in slika
151501 (1367) LojzePek
»

The Playa

Oddelek: Zvok in slika
271779 (1421) Binji
»

Podnapisi pri Divx filmih

Oddelek: Zvok in slika
163464 (3137) shadow

Več podobnih tem