Forum » Omrežja in internet » Problem z ADSL modemom Siemens Xpresslink
Problem z ADSL modemom Siemens Xpresslink
tiktak ::
Ali ima kdo podoben primer. Vsakič ko zmanka elektrike za sekundo se izgubi iz mreže in rabi ponovno sinhronizacijo. Do tukaj je vse ok, problem je da za sinhronizacijo rabi od 30min do 60min. Ker se mi je zdelo to malo preveč sem poklical na siol-ADSL kjer so me naslovili na telekom. En serviser na telekomu pa pravi da te modeme setavljajo v iskri in da ve za to napako. Sicer bo poklical na iskro ampak da se kaj dosti ne da popravit.
Pa še to pravi da eni modemi delajo ok drugi pa da zajebavajo in da stvar ni odvisna od napeljave in dolžine.
Tako sem zahteval drugi modem pa bomo vidli.
Sicer nam elektrika dostikrat ne izpada, ampak kadar izpade je stvar neznosna. Če v firmi že plačujemo ta ADSL pol naj vsaj dela.
Ali ve morda kdo v čem je problem?
Pa še to pravi da eni modemi delajo ok drugi pa da zajebavajo in da stvar ni odvisna od napeljave in dolžine.
Tako sem zahteval drugi modem pa bomo vidli.
Sicer nam elektrika dostikrat ne izpada, ampak kadar izpade je stvar neznosna. Če v firmi že plačujemo ta ADSL pol naj vsaj dela.
Ali ve morda kdo v čem je problem?
l33t ::
Jaz takih problemov nimam. Moj ADSL modem rabi kako minutko ali včasih celo manj za sinhronizacijo. Res pa je da sem že take probleme zasledil tudi na drugih forumih. Pomagala je zamenjava ADSL modema.
SLOWWWeb.net ::
Jaz tudi takih problemov nimam .
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
pivmik ::
Jaz tudi nimam takih problemov.
Imam pa enega drugega:
Modem mi piska
tako vedno ko gre spat se moram prebijat preko šopov kablov, da izklopim modem iz elektrike.
in vsak dan "pozabljam" klican na talekom(na številko 116 če se ne motim).
Imam pa enega drugega:
Modem mi piska
tako vedno ko gre spat se moram prebijat preko šopov kablov, da izklopim modem iz elektrike.
in vsak dan "pozabljam" klican na talekom(na številko 116 če se ne motim).
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z Amis internetomOddelek: Omrežja in internet | 6980 (5270) | ...:TOMI:... |
» | Brez signala GPS vlada kaosOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11093 (9108) | OmegaBlue |
» | ADSL povezava se prekinjaOddelek: Omrežja in internet | 1939 (1531) | Jackal |
» | ADSL problem (telekom)Oddelek: Omrežja in internet | 3078 (2225) | TribesMan |
» | ADSL modem sinhronizacijaOddelek: Omrežja in internet | 2077 (1799) | TriSiX |