Forum » Zvok in slika » Komponente 600k SIT
Komponente 600k SIT
kn3z007 ::
Imam eno prošnjo. Kupujem si nov sound sistem za domačo uporabo. Cena sistema bo nekje 600.000 SIT.
Sam sem si že ogledal idealni sistem, ki vsebuje:
-B&W 603 S3 zvočnike,
- Marantz PM 7000 ojačevalec
- Marantz CDP 6000 OSE LE
- Marantz Tuner 6000.
Sistem sem imel možnost testirati in bil zelo navdušen. Na istih komponentah sem poslušal še JBL zvočnike XTi 100.
Če je med vami kak strokovnjak prosim za predloge in pomoč pri odločitvi.
Hvala
Sam sem si že ogledal idealni sistem, ki vsebuje:
-B&W 603 S3 zvočnike,
- Marantz PM 7000 ojačevalec
- Marantz CDP 6000 OSE LE
- Marantz Tuner 6000.
Sistem sem imel možnost testirati in bil zelo navdušen. Na istih komponentah sem poslušal še JBL zvočnike XTi 100.
Če je med vami kak strokovnjak prosim za predloge in pomoč pri odločitvi.
Hvala
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
- premaknil: Gandalfar ()
burekar ::
Najboljše je, da vprašaš kakga audiofila. Sej tole bo sigurn zelo dober igral, sam za 600k bi se dal še mogoče kaj boljšega zdret. Marantz je za moje pojme precenjen glede na kvaliteto zvoka, ampak vsak prodajalec ti bo ravno obratno govoril.
bobby ::
Ej Serž,....
dej ne lom ga no, pršpari ta gnar raj za drug avto al pa k boš mel naslednjič karambol,...
al pa,... za poroko špari
dej ne lom ga no, pršpari ta gnar raj za drug avto al pa k boš mel naslednjič karambol,...
al pa,... za poroko špari
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava zvočnikov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 14061 (2198) | gorilla |
» | Pomoc pri izbiri AV RECEIVERJAOddelek: Zvok in slika | 1247 (1097) | delfinus |
» | Marantz SR 5003 in ustrezni zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 3008 (2748) | Gatsu |
» | Kateri ojačevalec od Marantza?Oddelek: Zvok in slika | 3999 (3673) | THX |
» | ojačevalc+zvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 2126 (1792) | MadMax |