» »

Problem pri peki dvd-jev, cd-jev

Problem pri peki dvd-jev, cd-jev

r3spect ::

Lp,
imam težave s pekačem sata2 pioneer dvr-216dbk. Nikakor mi noče zapečti nobenega dvd-ja, cd-ja, skratka ničesar. Izdelek je bil že menjan za novega in spet ne dela. Ko probam zapečti npr. Film na 4x hitrost se mi pri nero-tu ustavi na 1% in javi napako. Če ga probam zapečti na večjo hitrost, pa se ustavi na 3% in javi "neveljaven naslov bloka". Probal sem tudi zapečti na več nrazličnih dvd-jih (verbatim, tdk, maxell.. ) in na več programih npr. Ashampoo, pri katerem mi tudi javi napako. Imam posodobljen fw in nevem več kaj naj naredim. Bere mi pa vse dvd-je normalno. Prosim za nasvet!
Hvala, dzzosh

T_F_7 ::

jaoo, js sm se pa ravno prejšnji teden odločau o 116ki (pata) in 216ki (sata), pa mam pata kable tako, da...
samo čudno če si posodobil fw in ti še kr noče delat, pol je mehanska okvara, si siguren da so ti ga zamenjali ali so ti kr dali spet istega???

r3spect ::

Sem siguren.

Dr_M ::

Zapri vse programe in pobij cim vec nepotrebnih procesov, pa potem probaj.
Meni dela tezave kaspersky antivirus. Ce ga zaprem, lahko pecem normalno, drugace ne.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Mentalist ::

LP

Imam problem

Ostale iste dvdje peče normalno.... Kaj naj naredim, ker nimam drugih trenutno pa moram nekaj nujno speč...

up
Lool.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave pri nalaganju windows 7

Oddelek: Pomoč in nasveti
172541 (2441) Machiavelli
»

NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!