Forum » Pomoč in nasveti » ali je že kdo imel take težave
ali je že kdo imel take težave
hipo ::
Največkrat se to dogaja pri kopiranju preko mreže, in to v smeri od mene - računalnik se enostavno zresetira. Največkrat se zresetira če poleg tega delam še kaj kar obremeni računalnik oz. disk.
sumil sem ide drajverje, vendar sem že vse sprobal
konfiguracija: XP1600+, plata:MSI, 256 rama, disk seagate 60gb
sumil sem ide drajverje, vendar sem že vse sprobal
konfiguracija: XP1600+, plata:MSI, 256 rama, disk seagate 60gb
McHusch ::
pomagalo bi ce bi napisu kero mrezno mas, aneda?
verjetno je kriv napajlc, ker ce mas kako cheap mrezno, ti ful obremeni procesor ob kopiranju in ce delas se kej druga zmanjka stroma
druga varianta je pa ce uporablas wintendo 2k/XP. mozno je, da pride do blue screena pa ti pol resetira, izklop Automaticaly Reset on Error (neki v tem stilu) pod System Properties pa pol prepis kar pise na BSoD, verjetno so driverji
verjetno je kriv napajlc, ker ce mas kako cheap mrezno, ti ful obremeni procesor ob kopiranju in ce delas se kej druga zmanjka stroma
druga varianta je pa ce uporablas wintendo 2k/XP. mozno je, da pride do blue screena pa ti pol resetira, izklop Automaticaly Reset on Error (neki v tem stilu) pod System Properties pa pol prepis kar pise na BSoD, verjetno so driverji
napajalnik sem že menjal 300W, v winXP se mi res pojavi blue screen, pol pa se zresetira, kaj je rešitev
pol ni napajalnik, probi dobit druge gonilnike za mrezno
pa prlimi sem kaj ti napise Blue Screen, pa mal premesaj PCI kartice, mogoc se IRQji tepejo
pa prlimi sem kaj ti napise Blue Screen, pa mal premesaj PCI kartice, mogoc se IRQji tepejo
glej, pod W2k se mi avtomatsko zresetira, pod XP se mi pokaže blue screen - vendar trenutno ne morem pogledat ker mam gor W2k, v katerih se mi ta stvar redko pojavlja, pri XP pa skoraj vsake pol ure, vendar jaz mislim da ni problem v mrežni, ker tudi ko ne uporabljam mrežne se to dogaja, predvsem v XPjih, probal sem že z vsemi drajverji, tak da je res mogoče napajalnik.
mi lahko bolj natančno obrazložiš ta prejšnji odgovor
tak bi izklopu to, da bi ti Win2k avtomatsko resetirali in bi lahko v miru prebral kar pise na blue screenu
gres na My Computer, kliknes z desno, das Properties, pa se mal razgledas pa poisces moznost Automaticaly Reset pa das kljukico stran (na zalost ne vem natanco ker zdele laufam Win98)
kaj pa na RAM si pomislu? ce mas vec tablic probi sam z eno, al pa si sposot eno pa probi ce dela
gres na My Computer, kliknes z desno, das Properties, pa se mal razgledas pa poisces moznost Automaticaly Reset pa das kljukico stran (na zalost ne vem natanco ker zdele laufam Win98)
kaj pa na RAM si pomislu? ce mas vec tablic probi sam z eno, al pa si sposot eno pa probi ce dela
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McHusch ()
napiše sledeče:
Driver_IRQL_NOT LESS_OR_EQUAL
address DFDC#CDB base at BFDC2000, datestamp 3cea678a-g550dhm.sys
mam grafično matrox g550, ki je nekaj omenjena v zadni vrstici.
Driver_IRQL_NOT LESS_OR_EQUAL
address DFDC#CDB base at BFDC2000, datestamp 3cea678a-g550dhm.sys
mam grafično matrox g550, ki je nekaj omenjena v zadni vrstici.
Gandalfar ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 5777 (5238) | CyberAD |
» | Zmešnjava z gonilniki - W7 in XP - ter dual boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 6270 (5875) | solatko |
» | DFI Lanparty Ultra D ptoblemi z zvokom in resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1393 (1169) | sirotka |
» | Blue-screen-of-death obstaja tudi v xp-jihOddelek: Operacijski sistemi | 1692 (1123) | Jst |
» | Problem XP-jevOddelek: Operacijski sistemi | 1550 (1023) | andrej |