Forum » Pomoč in nasveti » MS Outlook 2007 - varnost, dostop,...
MS Outlook 2007 - varnost, dostop,...
wwwampy ::
Pozdrav!
Zanima me, kako lahko onemogočim dostop do pošte v MS Outlook 2007. Ko ga zaženem moram vpisati geslo. To sem si nastavil in ni problema. Ampak, kljub temu lahko kdorkoli pogleda mojo pošto oz. brska po njej. Kako? Ko vpraša za geslo enostavno večkrat klikneš na gumb Prekliči, čez nekaj klikov okence izgine in lahko brskaš po preneseni pošti v Outlooku.
Torej, je kakšna varianta, da sploh onemogočim dostop do moje pošte, razen z geslom. Ampak seveda tako, da kljub nevpisu gesla lahko nekdo brska.
Vem za možnost, da ustvarim v samih Windowsih račun.... Vendar nočem imeti accountov na Visti. Torej, kakšne so možnosti.
Že vnaprej hvala za odgovore!
wwwampy
P.S. Morda pozna kdo podobno rešitev za Thunderbird 2? Tam je podoben problem, da nekajkrat klikneš na Prekliči in že lahko brskaš po pošti
Zanima me, kako lahko onemogočim dostop do pošte v MS Outlook 2007. Ko ga zaženem moram vpisati geslo. To sem si nastavil in ni problema. Ampak, kljub temu lahko kdorkoli pogleda mojo pošto oz. brska po njej. Kako? Ko vpraša za geslo enostavno večkrat klikneš na gumb Prekliči, čez nekaj klikov okence izgine in lahko brskaš po preneseni pošti v Outlooku.
Torej, je kakšna varianta, da sploh onemogočim dostop do moje pošte, razen z geslom. Ampak seveda tako, da kljub nevpisu gesla lahko nekdo brska.
Vem za možnost, da ustvarim v samih Windowsih račun.... Vendar nočem imeti accountov na Visti. Torej, kakšne so možnosti.
Že vnaprej hvala za odgovore!
wwwampy
P.S. Morda pozna kdo podobno rešitev za Thunderbird 2? Tam je podoben problem, da nekajkrat klikneš na Prekliči in že lahko brskaš po pošti
- spremenil: wwwampy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Če nekdo izve MAC naslov tvoje tablice, ali lahko vdre vanjo ali v tvoje brezžično omOddelek: Informacijska varnost | 6963 (5425) | nurse013 |
» | [Android] Aplikacije in IgreOddelek: Mobilne tehnologije | 3951 (2446) | bdoxx |
» | Kater OS za "webserver"?Oddelek: Operacijski sistemi | 3235 (2665) | echoman |
» | Bo Oxfordov slovar izključno elektronski?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6444 (5272) | djordjevic |
» | NOKIA 7650Oddelek: Mobilne tehnologije | 2109 (1849) | MadMicka |