Forum » Loža » 24ur.com
24ur.com
tabla ::
Zakaj so danes novice samo še negativne? Vedno ko obiščem 24ur iz navade, je kup negativnih novic... mislim to vodi ljudi samo še v depresijo, že tko je tega preveč.
mtosev ::
ker so po svetu samo negativne novice.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
dzinks63 ::
To je v ljudeh samih. Hočejo pač slišati, kako se je nekje, nekomu, nekaj slabega zgodilo. Po vsem tem se počuti zadovoljen, kako je njemu lepo, to pa je v prvi vrsti namen držav, vlad, imeti hipnotizirane zadovoljne ovce, katere lahko vlečeš za nos in se pustijo veselo naplahtati in še ploskajo poleg. Če bi forsirali pozitivne novice, bi se ljudje (vsepovsod po svetu spraševali), zakaj pa meni, pri nas, ni tako in bi vse to povzročalo nejevoljo, nestrpnost, kar pa si nihče na vrhu ne želi, da bi imel negativno nastrojene volilce, kateri bi takoj menjali vse skupaj.
Super Sonic ::
AFAIK so negativne novice edine, ki se prodajajo. Ravno tako pomagajo narod držati pod kontrolo (bodi tiho, lej kaj se vse dogaja). Če človek danes spozna, kako svoboden in neobremenjen pravzaprav lahko je, je zelo bogat.
Mene 24 ur motijo predvsem zato, ker:
1. enostavno lažejo,
2. objavljajo neresnične ali površne novice,
3. izkrivljajo resnico, redno do te mere, da je lahko praktično vsaka novica senzacionalna,
4. so zelo gledani - posledično podebiljajo narod,
5. izpostavljajo debilne teme.
Sam televizije ne gledam že kar nekaj časa, kadar koli pa jo, se zgrozim.
Sva s kolegom razmišljaja, da bi "uvedla" samo pozitivne novice, tak dnevnik, kjer bi se govorilo samo o dobrih stvareh (teh se dnevno zgodi na tisoče). Ampak...
Mene 24 ur motijo predvsem zato, ker:
1. enostavno lažejo,
2. objavljajo neresnične ali površne novice,
3. izkrivljajo resnico, redno do te mere, da je lahko praktično vsaka novica senzacionalna,
4. so zelo gledani - posledično podebiljajo narod,
5. izpostavljajo debilne teme.
Sam televizije ne gledam že kar nekaj časa, kadar koli pa jo, se zgrozim.
Sva s kolegom razmišljaja, da bi "uvedla" samo pozitivne novice, tak dnevnik, kjer bi se govorilo samo o dobrih stvareh (teh se dnevno zgodi na tisoče). Ampak...
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
$%&/() ::
6. Včasih me prav razjezi, kako nepismeni so novinarji. So zastonj hodili 4 leta na srednjo + 4 na faks?
Icematxyz ::
Je pa blo obdobje ko so vse obračali na seks. Pol obdobje vsak dan na naslovnici kako je Angelina Jolie "pokvarjena" Jennifer Anniston pa varčuej z vodo in rešuje planet...
Sedaj je obdobje "hrvat". Vse kaj se najde slabega o hrvatih je na naslovnici in tako naprej...
Pač preizkupajo formule in se še lovijo zgleda kaj "pali". Al rumeni tisk al politika ali negativbne novice in škandali...
Morda pa bodo zdaj po novem kaj bolj pocukranega začeli. Kdo ve. Kako pihne veter tak so. In v bistvu dokler jih ljudje berejo bodo še to naprej počeli. Sedaj imajo celo okrepitve se mi zdi. Murka osebno.
Sedaj je obdobje "hrvat". Vse kaj se najde slabega o hrvatih je na naslovnici in tako naprej...
Pač preizkupajo formule in se še lovijo zgleda kaj "pali". Al rumeni tisk al politika ali negativbne novice in škandali...
Morda pa bodo zdaj po novem kaj bolj pocukranega začeli. Kdo ve. Kako pihne veter tak so. In v bistvu dokler jih ljudje berejo bodo še to naprej počeli. Sedaj imajo celo okrepitve se mi zdi. Murka osebno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()
SmeskoSnezak ::
Saj ni samo 24ur takšen. Vsa poročila na svetu so takšna. Če želiš "Pozitivne" vsebine, moraš dobesedno iskati (kot iglo v senu) kdaj bo kakšna pametna oddaja. Ker jih je bore malo. Jaz itak nimam cajta gledat tv, ker mamo kmetijo :) Tak da sn srečn in delam za sebe pa familijo ter nam gre super. More se ti pač jebat za vse vkup ali pa se spravit v politiko. Marsikdo bi šel, ampak to sam govori in jamra. Vsi, ki so "pametni", majo delo in delajo zase ter kolko ugotavlam ne berejo ne cajtngov, ne gledajo teveja pa tud na internetu bore malo preberejo.
Tak da odjavte se od Večera, vržte televizijo in radio stran, odjavite rtv naročnino pa se posvetite tistemu, kaj vas osrečuje in boste kmalu imeli še preveč denarja, ki ga bote lahko porabili za izlete in sprostitev ;)
Tak da odjavte se od Večera, vržte televizijo in radio stran, odjavite rtv naročnino pa se posvetite tistemu, kaj vas osrečuje in boste kmalu imeli še preveč denarja, ki ga bote lahko porabili za izlete in sprostitev ;)
@ Pusti soncu v srce... @
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftova umetna inteligenca prevaja kitajščino kot ljudje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 21571 (16358) | Irbis |
» | ospredje novic na slo spletnih stranehOddelek: Problemi človeštva | 4915 (3576) | jype |
» | Globalni uspeh azijcevOddelek: Problemi človeštva | 5993 (4781) | Double_J |
» | Nove razpoke v LinuxuOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2358 (2358) | CaqKa |