» »

SiOL nateg

SiOL nateg

tabla ::

Uporabnik SiOLa sem ze nekaj let, imam paket DUO (internet + telefon). Nekaj časa sem imel pri njih popust 10%, zadnjič pa sem aktiviral neke ugodnosti (bonitete). Po aktivaciji brez, da sem karkoli vedel, so mi enostavno izklopili vse prejšne ugodnosti in ponudili nekaj izdelkov.. po kao nekih akcijskih cenah in tudi popust na naročnino...in zdaj le 7%. Ne da bi bil škrt al pa karkoli sam to se mi zdi totaln nateg, že tudi dejstvo, da AMIS preko TELEKOMIH kablov...ponuja za isto ceno...torej 28 EUR na mesc... internet 10Mbit (in ne 1Mbit) + TELEFON (z brezplačnimi klici v slovenska stacionarna omrežja... pri telekomu le 2 uri).

Kako je možno, da se največji obnašajo tako nesramno do zvestih uporabnikov?

hamax ::

Skrajni cas, da zamenjas ponudnika.

Urc ::

Sam si si odgovoril.

Kako je možno, da se največji obnašajo tako nesramno do zvestih uporabnikov?

Telekom je največji, zato si lahko to privošči. Ostali se pa borijo za uporabnike...

kihc ::

Pač imaš na izbiro v tistem bonitetnem obdobju koristit popust ALI pa lahko kupiš eno izmed ponujenih izdelkov po nižji ceni, na obroke.

To lepo piše na njihovih straneh, tak da nevem kje je tukaj nateg. V naslednjem obdobju si pač lahko nazaj izbereš popust in je to to.
x

Brane2 ::

Podobne izkušnje s SiOLom.

Sem imel Trio do nedavnega in sem hotel odjavit 100/100 optiko.
Pokličem operaterja, ta mi odvrne " Zlogiraj se na servisne strani in to uredi elektronsko".

vse bi bilo nekako OK, če postopek ne bi bil tako zajeban. Obrazci, ki te zajebavajo, trdijo da jih nisi izpolnil in silijo, da ponovi proceduro, sploh pa cvetke v stilu tega da moraš postopek odjave neta začeti tako, kot da naročaš nove storitve so mi vzeli voljo do življenja.

Postopek odjave je zajeban ravno toliko kot je postopek prijave simpl.
Prijaviš se že, če pomotoma vkorakaš v njihovo štacuno, za odjavo pa rabiš že poseg kirurga.
On the journey of life, I chose the psycho path.

blackbfm ::

Meni se je siol zameril s tem, ko je pred časom (nevem kako je zdaj) za ENAKO storitev računal različno ceno. Se pravi, da sem plačeval za adsl 1mb še tisto prvotno ceno okoli 8000 sit. Novi naročniki pa so plačevali nekaj čez 6000 sit se mi zdi. Če bi hotel imeti novo ceno bi se moral vezat za 2 leti, kar se mi je pa zdelo dosti debilno in sem šel raje na t2, ki pa je super.

jurre ::

hja, tvoj stavek brez da bi karkoli vedel...preden si se prijavil v novi program imas splosne pogoje napisane, kjer ti lepo pise, da se prejsni popust na zvestobe prekine in da ne mores vec nazaj. In klikniti moras strinjam se s pogoji..najlazje je klikat, noben pa ne bere nicesar8-O
Preden pa potrdis te pogoje, ti pa tudi lepo napise koliko tock imas in si lahko na netu preveris v kateri bonitetni razred spadas in s tem preveris cene izdelkov in koliko % popusta bos imel preden sploh aktiviras program...ce se ti ne splaca, ga pa pac ne aktiviras.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jurre ()

XsenO ::

Na siolu delajo itak samo opice. V firmi smo prešli na T-2 a smo se odločili ohraniti na siolu spletni prostor in poštni predal. Oboje lepo in razločno napisano na dopisu. Toda naslednji dan poštni predal izključen >_> in 2 dni službenih mail-ov izgubljenih.
1 + 1 = 1


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

T2 ja ali ne? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6824987 (16061) Vuli
»

Telekom (Siol) in nov program zvestobe - nas goljufajo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5218650 (6597) šernk
»

SiOL internet 5 mesecev brezplačno

Oddelek: Omrežja in internet
262620 (1720) zenith1
»

SIOL brezplacno dviguje hitrost interneta

Oddelek: Omrežja in internet
374031 (2760) roCkY
»

SiOL bo podražil telekomunikacijske pakete (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9227965 (23665) Dami

Več podobnih tem