Forum » Programska oprema » vodafone mobile connect
vodafone mobile connect
admiral1 ::
Poleti sem kupil vodafone mobile connect kartico z predplačniško uporabo pri hrvaškem vip-u.
Zraven sem dobil program, s katerim urejaš povezave...
program je deloval odlično, celo poletje, nakar sem ga pozimi poizkusil zagnati, vendar ko kliknem na ikono, se nič ne zgodi.
poizkusil sem že z reinstalacijo programa, vendar nič ne pomaga, gre pa za xp sp3, pognal sem tudi c-cleaner, za čiščenje registra.
Prosim za pomoč, kako pripraviti program do delovanja.
Zraven sem dobil program, s katerim urejaš povezave...
program je deloval odlično, celo poletje, nakar sem ga pozimi poizkusil zagnati, vendar ko kliknem na ikono, se nič ne zgodi.
poizkusil sem že z reinstalacijo programa, vendar nič ne pomaga, gre pa za xp sp3, pognal sem tudi c-cleaner, za čiščenje registra.
Prosim za pomoč, kako pripraviti program do delovanja.
trnvpeti ::
narobe si vprasal
ce bos omenil pc, mac, linux, win, amd, intel, potem so bodo usule ideje
tko pa...
ce bos omenil pc, mac, linux, win, amd, intel, potem so bodo usule ideje
tko pa...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3446 (3235) | Tac20 |
» | Vista in težave z grafikoOddelek: Operacijski sistemi | 910 (780) | mtosev |
» | Vistine igre ne delajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1195 (945) | borut2121 |
» | Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5445 (4857) | Damjan Jagar |
» | Kako popolnoma izprazniti seznam "Address" v IE?Oddelek: Pomoč in nasveti | 871 (798) | boštjan |