Forum » Programska oprema » Kako naloziti Utorrent na drugo particijo
Kako naloziti Utorrent na drugo particijo
Brez Gesla ::
Skratka na C: imam nalozen programcek deep freeze ki mi zamrzne celoten C: disk in sedaj bi rad da bi sevedno lahko lowdal dol stuff z programom utorrent, vendar tega ne morem ker se mi utorrent avtomatsko nalozi na C: in tako po ponovnem restartu na spisku v utorrentu ni nobenega prenosa, le datoteke so na disku. Kaksen predlog kaj naj naredim da bi po ponovnem restartu prenosi ostali aktivni v utorrentu in bi jih lahko nadaljeval?
bluefish ::
utorrentu lahko ob namestitvi brez problema določiš drugo lokacijo. Ne vidim, v čem je problem.
Do sedaj sem se zajebaval z raclicnimi verzijami utorrenta, ni mi hotelo dati opcije pri instalaciji da bi program namestil na drugo particijo. Avtomatsko ga je vsakic vrglo na C:
Zdej se je pa pojavil drug problem. Zdej mam utorrent na D: ki ni zafreezan z deep freezom, vendar pa je zadeva sevedno ista, kot da bi imel particijo zamrznjeno. Ko resetiram racunalnik tudi na D: izginejo vsi prenosi.
Zdej se je pa pojavil drug problem. Zdej mam utorrent na D: ki ni zafreezan z deep freezom, vendar pa je zadeva sevedno ista, kot da bi imel particijo zamrznjeno. Ko resetiram racunalnik tudi na D: izginejo vsi prenosi.
bluefish ::
moral boš popolnoma odstraniti program in vse njegove datoteke. Nato ga prenesi iz uradne strani in tisti ti 100% ponudi opcijo o izbiri lokacije.
Ja sej pravim da mi je zdej koncno po dolgem j*****u ratalo priti do tja da lahko sedaj pri sami instalaciji programa izberem kam ga bom nalozil.
Sedaj imam pa program nalozen na D: ki pa NI zamrznjen in mi po restartu naredi kot da bi bil disk zamrznjen. V cem je scena? Kaj naj naredim?
Sedaj imam pa program nalozen na D: ki pa NI zamrznjen in mi po restartu naredi kot da bi bil disk zamrznjen. V cem je scena? Kaj naj naredim?
jest10 ::
Info o prenašanem torrentu ti še vedno shrani na C. In ker imaš C zmrznjen si po restartu brez tega podatka.
Poglej v: C:\Documents and Settings\xyzuporabnik\Application Data\uTorrent
Poglej v: C:\Documents and Settings\xyzuporabnik\Application Data\uTorrent
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
Ja in kaksna je opcija(ce sploh je) da bi to delalo tako kot zelim? Lahko prenesem kompletne moje dokumente na D: ? Nekaj sem slisal da lahko, baje da nekje v registrih?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba podatkov uTorrent Win10: SSD, i7Oddelek: Programska oprema | 3859 (3011) | Wakiii |
» | Rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (837) | Machete |
» | linksys wrt54gl in forwardiranje portovOddelek: Omrežja in internet | 1430 (1197) | SmeskoSnezak |
» | Zmanjkuje prosora na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2625 (2390) | sk20 |
» | Premalo prostora na disku! Prosim za Nasvet!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2592 (2401) | Bananovec |